30. kesäkuuta 2010

Innostuin sitten tekemään tuota talon kivijalan reunustaa. Tänään kävin työmatkalla Ylläksellä, ajomatkaa kertyi 360 km ja päivän olin maastossa raikkaassa sadesäässä hyttysten purtavana. En käsitä mistä tämä into sitten tuli?

En huomannut ottaa juuri tuosta seinustalta ennen kuvaa, joten otin nurkan takaa. Tuohon tulee myös vastaava kivireunus. Mutta erohan on hieno, sievä ja kaikkea. Itse tykkään. Ehkä kun satun tykkäämään kivistä..

Vähän ovat pesun tarpeessa nämä kivet, ne on hiekassa, pölyssä ja mullassa, mutta eiköhän sade ne sitten joskus pese. Multaa kärräsin jo tuohon nurmialueen jatkoksi. Kaivoin eka liikoja hiekkoja pois. Että tuli sitten siisti. Joukossa on isoja sekä aivan pieniä kiviä. Ensin ajattelin että olisi jollain kuivabetonilla nämä jämähdyttänyt paikoilleen, mutta antaa olla tuollaisenaan.

Etupihalle portaiden alle alettiin tässä yksi ilta kärräämään hiekkaa tai 0-8 soraa (kivituhkaa mitä lie). Koron miettiminen on hankalaa. Tuohon on siis tulossa 6cm paksu betonikiveys ja kaatoa pitäisi riittää varaston ovelta saakka.. Pihakivet on tulossa paikalliselta Napapiirin Betonilta ja kivimalli on nimeltään Ratamo ja väri harmaa. Kivet tulee ehkä jo huomenna, noin 90 neliötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!