17. elokuuta 2010

Onni on...

..puhtaat ikkunat. 


Noin puolet talon ikkunoista on pesty :)

Samalla sitten innostuin siivoamaan terassia. Vielä jäi sirkkeli sitä komistamaan. Syksyn tuntua on ilmassa ja vein liikoja mattoja ja tyynyjä autotalliin. Alla kuvassa olevien ikkunoiden edessä on pikkuiset penkit. Näiden penkkien alusta on ollut täynnä laattalaatikoita. Laattoja jotka jäi yli rakentamisesta. Mitä ihmettä näille tekee?


Yhden ylijäämätuotteen ollaan taas laitettu hyötykäyttöön. Aikaisemminhan oli ne rikkoutuneet kattotiilet, jotka murskasin perennapenkin reunalle. Yllä kuvassa on puutarhakalusteiden öljyllä käsitelty penkki, mikä on oikeasti ylijäänyt palkin osa talon rakenteista. Alle laitoimme kaksi Leca-harkkoa. Penkistä tuli mainio osa leikkipaikkaa.

Nurmikko alkaa olla joka paikassa näkyvissä. Jossakin vähän heikommin, kuin toisaalla.
Julmetusti ainakin pientä kiveä sai haravoida nurmen kasvattua pituutta mullan joukosta.
Mies sai kohennettua (tai sitten ei) talon ilmettä laittamalla katon kolmelle päätykolmiolle reunapellit. Olisin niin ottanut mielummin reunatiilet kuin -pellit......

3 kommenttia:

 1. Ylijäämäjuttujen käyttö on fiksua, edullista ja saahan sillä lailla ainutlaatuisen omannäköisiä rakenteita.

  Sitä minä ihmettelen (ja ihastelen) että juuri olette saaneet yhden talon ja pihan ns. valmiiksi ja nyt jaksatte jo innolla toista laittaa. (Ns. valmiiksi ei ole tarkoitettu väheksyväksi vaan viittaan sillä siihen, ettei piha koskaan ole valmis.)

  VastaaPoista
 2. ja nostan hattua myös :)

  jopa puolisoni kehui talonne ulkonäköä! Yleensä hän näkee kauniina vain rintamamiestalot ja vanhat hirsitalot.

  VastaaPoista
 3. jl: Juuri näin, puutarha ei ole koskaan valmis. Mikäs siinä jos intoa riittää, voisin jopa kolmannenkin puutarhan tehdä ;) Kiitos kehuista.

  Inga ;): Kiitos. Tiäkkö minäkin tykkään ihan hirmusti rintamamiestaloista ja pyöräillessä rintamamiestalo-alueen kautta mietin että josko joskus voisi asua sellaisessa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!