25. toukokuuta 2011

Kattotiilet katolla

Ei oo vielä ees toukokuu lopussa, niin meillä on jo puuvarasto "valmis".
Vielä siitä ovet puuttuu ja reunapellit katolta ja takaseinän maalaus, mutta ne on niin pikkujuttuja. Ihmetyttää vaan että mitä kaikkea me saadaankaan tänä kesänä aikaiseksi :)


Taivas on kuvaushetkellä aivan musta, joten kuvista tuli epäselviä, kun salama välähti ja kuvakin kehittyi kauan aikaa. Kohta sitten satoikin (taas) vettä.


Otimpa kuvan myös terassilta "kasvihuoneelle" päin. Sen lattia on suunniteltu huomenna pistää aluilleen, mutta pirulainen on luvannut vesisadetta (taas) koko päiväksi!

Alla kuvassa näkyy taustalla keltainen puutalo, jonka eessä on kamala pajupusikko. Siihen pajupusikkoon aloittavat uudet "naapurit" rakentaa, toivottavasti jo tänä kesänä. Näkymä siis tulee muuttumaan tuonnekin suuntaan pikkuhiljaa. Meidän asuttamalle tienpuolelle kaikki neljä nykyistä taloa on rakennettu aika samaan aikaan. Keltainen talo oli ekana valmis, sitten tuli kaksi muuta, myös meidän viereinen talo ja me viimeisenä. Ja silti meillä on puutarha "valmiimpi" kuin kellään muilla näistä taloista. Ahkeria?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!