2. heinäkuuta 2011

Maalaushommia

Voi kesän ihanuutta ja helppoutta!


Poika ei oikein tykkää vaatteista. No, onneksi ees puutarhahanskat on löytyneet käsiin.


Mies ahkeroi ja viimeisteli viimein meidän takaterassin. Eli laittoi ulkovuorauslaudat terassin katon palkkiin. Minä maalasin ne perässä seuraten. Samaten viimeiset laudat laitettiin räystään alle sekä terassin kattoon.


Jotain uutta ja mukavaa terassilla on. Nimittäin tosi mukava riipputuoli!


En se minäkään vaan keinussa ole istunut.
Maalasin eilen autokatoksen ja etuterassin alakatot valkoisiksi rullatelalla. Olihan ne valkoiset, mutta jotensakin epämääräisen likaisen näköiset.
Tähän etuterassin kattoon laitetaan huomenna yksi puuttuva lauta.


Tänään taas maalasin autokatoksen ja takapihalle johtavan käytävän seinät paperin (Tikkurila F497) valkoisella. Nurkkalaudat ja varaston oven viimeistely puuttuu.Tulopihaakin vähän jo muokkailin ja samalla mietiskelin mitä siihen kehittelisi.
Siihen on tulossa (alakuvassa) koivusta tielle päin samainen sermi-aita, mitä takapihallakin on. 3 isotuomipihlajan aitataimea istutin tänään ikäänkuin sermin jatkoksi tien puoleiselle osalle siis.
Lisäksi istutin lomittain pari idänvirpiangervoa.Alueelle on tulossa vielä erilaisia pensaita, suurta kiviryhmää, perennoja, roska-aitaus ja kiveystä.

*************************

Mun kuunliljat ovat erehtyneet kuukaudesta. Ne elää jo elo-syyskuussa ja kehittelevät kukkia =O


Vasta tänä kesänä istutettu valkoinen muurikello kukkii.


Kasvihuoneen taakse istutin kerrotun juhannusruusun ja jatkoin isotuomipihlajan aitaa kasvimaalle asti.
Alkaa tämäkin alue pikkuhiljaa täyttyä, tosin taimet on aika pikkuisia vielä. Tornionlaaksonruusussa on jo yksi ruusu ja nuppuja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!