16. huhtikuuta 2012

Kevät-talvi 2011-2012

Hah! Eipäs meillä nyt ihan tältä näytä.
Tämä kuva on viime vuoden 18. huhtikuuta näpätty.


Tässäpä totuus :/
Toden totta. Meillä ON vielä lunta.


Viime keväänä takapihalla ei ollut vielä paljon mitään. Iso vesilätäkkö.Nyt siellä kasvihuone orpona lumen valtaamana odottaa että milloin minua taas käytetään..Näin. 120senttiset pojatkin melkein hukkuvat hankeen.

6 kommenttia:

 1. Oi ei :/ Oma puutarha juuri vapautui kaikista lumista ja aion ottaa talikon ja kalkkiämpärin käteen tällä viikolla. Toivottavasti ei sunkaan tartte enää kauan odotella. Typerä lumi, sula pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taikasanoista. Toivottavasti ne tepsii. Yöllä oli taas pari astetta pakkasta, että ei varmaan ihan heti ihmesulamista tapahdu :/

   Poista
 2. Ihana tunniste sinulle tässä tekstissäsi, ärtymys! Sama tunne oli tänään itsellänikin kun aamulla katsoin ulos vastasataneeseen lumiseen maisemaan. Tule jo kevät...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Pitää vaan olla varuilla ettei tuo ärtymys kerää eniten postauksia :D

   Poista
 3. No, lohduttavaa että jossain on vielä enemmän lunta! Sorry! Täälläkin sitä on ollut ihan tarpeeksi vaikka lumesta tykkäänkin talvella. Ilmeisesti lämpimämpää säätä luvassa, mikäli ennusteet paikkansa pitävät.

  VastaaPoista
 4. Mistähän meitä Pohjolan asukkeja rangaistaan? Kun se sula aika ei muutenkaan kestä kuin noin puoli vuotta, niin pitääkö siitäkin vielä viikkoja napsia pois? Ei ymmärrä. On ärtynyt. Murr.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!