11. kesäkuuta 2012

Pohdiskeluja.

Hei!

Mulla oli tänään oikein aikaa istuskella puutarhassa. Leikin siinä samalla kännykällä :)
No, sitä aikaa nyt järjesti muurahaiset. Kanttasin hyvän matkaa jo kesken jäänyttä penkkiä ja yhtäkkiä siinä lapio käänsi murkkulan esiin. Ei tykkää. Kaadoin raakasti pari kannullista kuumaa vettä niskaan ja jätin siihen sen homman.


Tässä kasvihuoneen vieressä siis istuin.
Tähän olisi ajatus laittaa pyöreä betonikiveys ja jopa jo tänä kesänä. Ja poistaa tuota nurmikkoa taustalta pois ja lisätä ruusupensaita. Mies haaveilee Tiilerin pihagrillistä, mutta ei ne nyt niin kauhean kalliita olleet, etteikö sitä tähän voisi suunnitella.


Mutta tässäpä vasta hieno näkymä!
ja tämä näkymä on juurikin tuosta penkistä missä istuskelin.
Jestas sentään on karmean näköistä.
Käytävä "loppuu kesken", eli tuossa talon päädyssä oleva käytävä on kuopalla syystä että, laitamme siihen puupintaisen käytävän, joka on vielä kaupassa.. Ollut kaksi vuotta kaupassa.

Miehelle jo ilmoitin, että tästä saa alkaa kaivaa nurmikkoa sitten pois..Kaksi vuotta meni odotteluun, että kakalia on näin voimissaan. Upeat, vahvat varret sojottaa. Jospa tänä kesänä näen kukinnankin. Sitä en ole vielä nähnyt..


Ja kappas, ekat pilvikirsikan kukat ovat auenneet.


Lisää leikittelyä kännykällä.
"kato äiti, mitkä jallutusjäljet"


Sain sitten inspiksen siivota kasvimaa tyhjäksi romulaudasta. Tai samalla tietty mietin että mitä voisi vielä käyttää ja mitkä menee polttopuiksi. Keinun parrujakin siinä etsiskelin. Yritetään ensi viikonloppuna saada keinun kehikko valmiiksi, että siinä voisi tänä kesänä joku keinuakin.

Tänne tulisi siis vielä ainakin kaksi isoa kasvulaatikkoa. Lautatavara meillä vaan on loppu, pitää halvinta mahdollista lautaa ostaa josta saa samalla tehtyä vielä sermejäkin.


Niin ja tämä yllättää aina!
Hilla kukkii meidän tontin laidalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!