13. elokuuta 2013

Nimikyltit ja pukkijalat.

Meillä taisi sitten halla vierailla ekan kerran viime yönä.
 
Aamusta näytti takapihan penkissä aika kohmeisilta poimulehden lehdet.
 

 
Minä olen viettänyt tänään sairauspäivää kotosalla. (kesä)Flunssa iski päälle ja pää on kuin Haminan kaupunki. No, hetken makoilin ja tylsyys iski. Muistin kaapissa vanhan muovailumassan ja aloin siitä askartelemaan.
 Aika kivoja tuli. Nämä saa nyt rauhassa kuivua, sitten kirjoitan niihin kasvien nimiä. Liimaan tikun nokkaan ja varmaan spreijaan lakalla. Tadaa! Kuin hienoja kasvin nimikylttejä. Taatusti uniikkeja.
 
 
Iltasella pähkäiltiin miehen kanssa tai minä pähkäilin ja mies toteutti. Uudelle terassinpöydälle alettiin tehdä jalkoja, vielä pultataan kunnolla kiinni nämä ja väliin tulee tukipuu. Vähän maalia pintaan ja ovesta pitäisi lukkopesä ainakin irrottaa ja paksuhko lasi ostaa päälle :)
 

 Sanomattakin selvää, että nämäkin on jämälaudoista tehty ;)


7 kommenttia:

 1. Hienot uniikit nimikyltit ! Laitathan sitten myös valmiina niistä kuvia. Mä tein savikurssilla savesta, sieniä ja sydämiä, odottavat vaan vieläkin tekstejään. Pöydästäkin tulee upea. Olisitko mahdolliseseti kiinnostunut kirjoittamaan myös yhteisblogiin jota vedän, kierrätyksestä ja itse tekemisestä puutarhajutuissa. Blogi teeitsepuutarhaan.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki kuvia seuraa :) Voisin kyllä liittyä mukaan kirjoittamaan. Tykkään tosi paljon kierrätetystä tavarasta ja sen uusiokäytöstä, ja sitä yritän omassa puutarhassanikin toteuttaa :)

   Poista
 2. Tosi hyvä idea nuo lehdet. Mullakin ois massaa tuolla kaapin pohjalla :)

  VastaaPoista
 3. Haminan keskusta on kaavotettu ympyräksi... sielon helppo mennä pyöräle :)

  http://www.haminabastioni.fi/fi/kartat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymille infosta :) Korjaampa tekstiäni.
   Olen käynytkin Haminassa, noin 20 vuotta sitten RUK:n tanssiaisissa, ja muistelin vain että melko jämpti paikka se oli :)

   Poista
 4. Hienot nimikyltit tulossa! Laitathan kuvia, kun ovat valmiit!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!