29. kesäkuuta 2014

Avoin puutarhapäivä 29.6.2014

Olipa mahtava sää tänään. Auringonpaistetta :)
Tein pieniä nimilappuja puutarhaan ja olivat varmaan hyviä kun moni näytti niitä tutkailevan.
Tällä kertaa opastettiin pienin nuoliviitoin kulkusuuntaa. Edellisellä kerralla taisi moni pyörähtää vain takapihalla ja sivupiha jäi katsomatta.
Tässäpä päivän ihastuttavimmat vieraat :)
Yhteensä 109 vierasta kävi tänään tutustumassa puutarhaamme. Kiitos heille käynnistä!
Eniten puutarhasta vierailijoita kiinnosti kasvimaa ja laatikot sekä työskentelypiste. Niitä kuvattiinkin :) lisäksi muutamat kasvit kiinnostivat, kuten ihana unelmatädyke, ukkolaukat ja japaninkuunlilja.
Hienoa :)
Aurinkoinen ilma poltti niskan ja käsivarret.

5 kommenttia:

 1. Teillä oli onnea sään suhteen. Täällä oli sateista ja todella kylmää.

  VastaaPoista
 2. Kiva että ilmat olivat siellä suosiolliset, silloin väki lähtee helpommin liikkeelle! Kortisonia nyt vain iholle:)

  VastaaPoista
 3. No vähän liiankin hyvä ilma teillä ! Toivottavasti et palanut pahasti. Todella olet nähnyt vaivaa, kun olet laittanut nimilaputkin esille, varmasti olivat mieleisiä vieraille. Huomasin paikoissa joissa eilen kävin, että kovasti vieraat miettivät juuri kasvien nimiä, ja emäntä/isäntä eivät ehtineet läheskään kaikkien avuksi. Kulkusuuntakin on hyvä idea !

  VastaaPoista
 4. Joo nuo nimilaput ovat olleet varmasti hyviä, kun niitä etsin ryhmäpuutarhassakin, yhdessä pihassa oli. On hyvä että olet jaksanut nähdä vaivaa, hienoa. Myös nuo kulkusuuntaviitat on hyviä. Mielestäni niitä lupailtiin myös ryhmäpuutarhassa ja niitä ei ollut. Kerron lisää kunhan saan tehtyä postauksen. Kesäkiireitä, kesäkiireitä! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!