3. heinäkuuta 2014

Yllätyslahja

Pari päivää mennyt jalkapallon parissa. Rovaniemellä pelattiin eka Santa Claus Cup jossa meidän innokas -07 syntynyt poika pelasi kaksi päivää, ensin oman ikäisiä ja nuorempiaan vastaan (parhain tulos taisi olla 14-0) ja tänään sitten vuotta ja kahta vuotta vanhempia vastaan. Tänään löytyi jo sopivampaa vastustusta. Mutta todella hyvin pojat pelasivat ja saivat tärkeää pelikokemusta.


Eilen kun peleistä saavuttiin kotiin oli etupihalla ihanaakin ihanempi yllätys. Sunnuntaina avoimen puutarhan päivänä annoin keltamaksaruohoa pienen alun eräälle ja eilen sain siitä kiitoksen :)

Tosi kaunis betonityö! Kiitos kaunis Sonkaan Hannelelle!!!
Näitä on kyllä itsekin kokeiltava.

Sain sunnuntaina yllätyksekseni toisenkin lahjan vierailijalta. Yksi vieras toi jouluruusun pieniä alkuja, toivotaan että jaksavat kasvaa myös meillä.

Eilen täällä satoi vettä vaakatasossa ja tuulen kera. Piti riippapihlajallekin asettaa toinen tukikeppi. Suopayrtti on onneksi ainoa kasvi joka on lakoontunut sateesta. Pionille kävin laittamassa lisätukea.Iloksi lehtosinilatvat on valkoisia. Kauniita. Kukintaansa aloittavat. Ja ulos istutetut tomaatit on kehittäneet jo parit kukat!
Kokeilu taitaa onnistua :)2 kommenttia:

  1. Ihanaa että sulla on jo tomaatit kukassa :-) Mulla vasta yks nuppu näkyy. Hieno betonityö ja jalkapallo on kivaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuosta avomaalta satoa saa vielä hetken odotella, kasvihuoneessa on jo pienen pieniä raakileita :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!