6. toukokuuta 2015

Terassin uudet vaatteet

Lauantaina tilasin ja tänään saapui. Sohvahässäkkä terassille HobbyHallista.


Aivan ihastuneita ollaan koko perhe. Ensin laitoin sohvan olkkarin ikkunan eteen.
Ei oikein passaa, tai passaa toki, mutta sisältä näkymä ei ole kovin kiva.


Testasin sohvaa ja mietiskelin ja päätin siirtää oitis terassilta pois ne, jotka puutarhaan kesäksi joutavat. Eli ainakin kela-pöytä sai lähteä, ruskea penkki ei enää väritykseltään terassille sovi ja rottinkituolikin lähtee piakkoin, vielä se ei lähtöpasseja saanut. Ylimääräiset lyhdyt poistin myös.


Raahasin ruokapöydän terassin ulkonurkkaan. Voi miten fiksulta ja fiiniltä se näyttääkään. Maali rapistuu oven pinnalta joka kerta kun pöytään koskee, joten olen tässä miettinyt että tilaan sen päälle lasitason. Pitää vatupassilla kokeilla kuinka epätasainen sen pinta on. Hain kasvihuoneesta pari tuolia ikkunoiden eteen, pöydän ääreen, kun nämä "keinutuolit" eivät oikein mahtuneet. Eli uudet tuolit mahdollisimman pian tarvittaisiin.. Mustat keinuvat tuolit kuuluvat keittiön terassille.

Sohva siis pääsi nyt seinää vasten. Laitettiin tytön kanssa kolme palaa yhteen ja yhden nurkkapalan ja rahin yhteen. Näin tuli kaksi sohvan palasta ja huomaattehan kuinka ihanan valkoinen sohva on :)
Ruokapöydälle pitää siis hommata valkoiset tuolit.Mä niin tykkään :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan iso terassi ja todella kivan näköinen sohva! Viehättävät ovat myös nuo matot, ihanan iloisen väriset! Laitatko lasin tuohon pöydänkannen (oven) päälle vai onko pöytä toiminut noin hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Lasi on suunniteltu laittaa pöytänä toimivan oven päälle, kun siitä maali rapisee. Siinä on aika hyvin tilaa lautasille tuollaisenaankin, mutta puhtaana pitäminen on hankalaa peiliurien takia ja tuon maalin rapistumisen, joten ihan sen takia olen lasia miettinyt.

   Poista
 2. Nii mäki! Tosi hyvän kokoone ja näkööne. Sille on varmasti käyttyä, ku teillä jää kesäki palio lyhemmäksi. Oon tuskaallu etelän plokia lukies, ettei täälä kuki viälä palio mitää, muttaku kattoo teirän lumitilannetta, voi olla ihan tyytyvääne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pitää olla isoota ja komiaa ;)
   Meirän kesä tulooki yhyres viikonlopus, nuonvaa. Ja kesällä aurinko porottaa lävitte yön notta kyllä se meilläki kesä on melekeen yhtä pitkä ku teillä. Meillon sentäs vielä oikiat vuorenaijat.

   Poista
 3. Onpas kaunista. Tuollainen iso terassi on todella mukava, sehän toimii kesähuoneena. Ja kun sen vielä sisustaa kauniisti, kuten sinä olet tehnyt, saa siitä iloa koko kesäksi.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!