2. toukokuuta 2015

Vappuna 2015

1.5.15
Vappu meni.
Ulkona ei kuki vielä mikään, niin sisälle on ostettava kauneutta.Meillä on vielä(kin) lunta. Mies työnteli sitä ojaan etupihalta ja minä olen innolla levittänyt lunta penkoista sulaneille alueille. Harmiksi huomasin että minun vaahterani on syöty :( Katsotaan nyt tuleeko siitä enää mitään, vai pitääkö isältä hakea uusi alku.Sisällä pukkaa lumihiutale ensimmäistä kukkaansa.


Ulkona napsin kuusista oksien päistä noin puolet pois. Yksi kuusista on jo kasvanut hienosti pituutta noin 150 cm on nyt. Ehkä vielä vuoden-kaksi annan kasvaa ja leikan latvan poikki. Tarkoitus on siis leikkoa neljästä kuusesta kauniita kartionmallisia kuusia. Kuuset on siirretty lähimetsästä pienenpieninä taimina ja olen joka kevät niitä leikannut, että kasvaisivat oikeaan muotoonsa.Vappusimat tarjettiin jo hyvin juopasta lasitetulla terassilla ilta-auringossa.
Paikalliselta FB-Roskalava-ryhmästä pongasin harvinaisen kauniin mallisen kukkapöydän.5 kommenttia:

 1. Teillä jos kellä tuo lasitettu terassi on niiiin tarpeen!!

  VastaaPoista
 2. Komppaan Minnaa yllä. Sinnehän voi varmaan laittaa jotain kukkiakin, jos on tarpeeksi lämmin. Täälä myös, lumien sulamista tuskastuksissaan odotellaan. Ei pääse puutarhaan tekemään edes tuota lapiointia, sitä on vielä niiiiin paljon.

  VastaaPoista
 3. Voi kun teiltäkin jo nuo lumet sulaisivat niin pääsisit pihahommiin. Mutta onneksi on tuo teidän hieno lasiterassi jossa voi kukkien kanssa touhuta. Tuo ostamasi pöytä on aivan ihana, minäkin tahtoisin sellaisen kun muistuttaa ihanasti eiffelia. Hyvä löytö!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava pikku pöytä! Kyllä ne lumet kohta sulavat!

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, että lumet pian lähtevät...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!