19. kesäkuuta 2015

Juhannusaattona

Mukavaa Juhannusta!

Vietetään ihan kotosalla. Chillailua, syömistä, saunomista ja puutarhanhoitoa :)


Tänään oli kiva sää. Aamupäivästä pilvessä ja muutama sadekuurokin eksyi ja illalla taivas repesi ja lasitetulle terassille oli paahtua, ainakin saunan päälle. Mutta sain tänään kantattua kaikki takapihan penkit. Huomenna on vuorossa keittiöterassin edustan penkki. Sitä ei ole hoidettukaan vielä.Välillä tankattiin ja välillä taas tutkittiin ympäristöä. Hei! Hilla kukkii ja mesimarjat. Ihan hurjasti on mesimarjan kukkaa, ei ole näin paljon ollut vielä. Hilla on katoamassa, enää näkyy muutama kukka siellä täällä. Suomainen alue tontin vieressä on kuivumassa.Etupihan metsästä siirretyt pihlajat ovat juuripaakkujensa mukana tuoneet nämä kauniit mesimarjat. En ole niitä nyppinyt pois ja hyvä niin. Verraton yhdistelmä helmililjan kanssa.


Ensimmäiset tulikellukat aloittelevat kukintaansa. Kevätvuohenjuuri kukkii parhaillaan, samaten patjarikko on aloittamassa. Patjarikko on kovasti kuivettunut keskeltä, mutta en ole oikein uskaltanut tälle tehdä mitään. Olen antanut vain olla. Ei halua menettää tämän hienoa kukintaa.Rentouttavaa keskikesän aikaa teille :)
Meillä paistaa nyt aurinko ja koko yön.

7 kommenttia:

 1. Todellinen puutarhaihminen ei näytä lepäävän edes juhannuksena. Täytyy myöntää, että itsekkin monena juhannuksena on puutarhatöitä tullut tehdyksi miehen suosiollisella avustuksella.
  Hyvää juhannuksen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oih, mesimarjaa! Tekevätkö marjoja? Minä en ole koskaan sitä maistanut, vaikka kuulemma on marjojen aatelia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä hoksannut aikaisemmin tekevätkö marjaa. Liekö linnut syöneet kaiken?
   Pitää tarkkailla tänä vuonna. On kyllä enemmän kukkiakin mitä koskaan on ollut.

   Poista

Kiitos viestistäsi!