10. toukokuuta 2011

Kasvihuone tilattu!

Kasvihuone-/huvimajaprojekti edistyy.
Se on tilattu tänään :)

Styrokseja laitettiin kaksi kerrosta, jonka päälle vielä muovi ja sitten 0-8 sora takaisin viereiseltä alueelta.Pintaa on nostettu melkoisesti. Mieshän tilasi kuorman 0-8 soraa taas tontin reunalle, joten siitä se on sitä kuskannut alueelle jo noin 10 kottarellista. Jonka minä harasin, tamppasin jaloilla ja taas tuotiin lisää soraa. Vielä se lätkättäisiin ja sitten voisi kestopuupäällysteen tekoon alkaa. Kasvihuoneen alle siis laitetaan kestopuualusta. Viereiselle, toiselle ympyrälle tulee sitten joku vuosi ehkä ympyräladontakiveys, mutta ei tänä vuonna. Samaten kiveyksen vierestä kaivan nurtsin pois ja istutan vaikka ja mitä :) Eli juurikin tuon ylläolevan kuvan vasemmalla näkyvän nurmikon poistan ja istutukset tulee ympäröimään tätä huvimajahässäkkää.


Ja joskus sitten kaikki käytävät pinnoitetaan kivellä johan loppuu soran tulo terassille ja tuon ison istutusalueen reunaan laitan matalan muurikiveyksen ja ja ja. . . Naapuri kun tuossa käveli ja sanoi että meillä on jo puutarha hyvällä mallilla (ikäänkuin valmis) niin mies oli nauranut, että taitaa olla vasta aluillaan :)


Yllä kuvaa vielä autotallin suunnasta, varasto-autotallin ja talon välistä kulkevasta käytävästä.
Pikkasen näyttäisi olevan kesken tuon rakennuksenkin viimeistely :/
Ja terassin pylväiden väliin tulee tontin perälle (kuulemma vielä tänä kesänä) puuvarasto. Mä olen nyt luopumassa mun pihasauna-unelmasta, kun saan tän kasvihuone-huvimajan :)


Minä sain äitienpäivälahjaksi ihanan vaalean keltaisen ruukkuruusun. Vielä sitä kiikutellaan päiväksi ulos ja yöksi sisään, kuten muitakin kesäkukkia (jotka ovat vielä hengissä, ihme). Mutta ensi keväänä tältä taidetaan säästyä, kun on sitten se kasvihuone :D

Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!