14. toukokuuta 2011

Puuvaraston rakentaminen alkanut

Meidän puuvarastoa alettiin rakentaa takapihalle. Hienoa! 
Pääsen eroon kaikista epämääräisistä, rumista muovilla peitetyistä lautakasoista, joita on vieläkin tontin reunoilla. Samaten saa heittää hiiteen kaikki kuormalavatkin.
Nyt saadaan vähän näkösuojaa tontin takaosassa, "puistokaistaleen" toisella puolen kulkevalle pyörätielle. Oikeestaan ei pyörätie niinkään haittaa, aika vähän siinä on liikennettä. Toista olisi jos siinä kulkisi ajotie.

Nyt valmistui kehikko ja samaan syssyyn maanantaina kun jatketaan tehdään heti lattia harvalaudasta ja seinät. Puuvarastosta tulee harjakattoinen.


Pesin osan ikkunoista ja meillä on lähes kaikki ikkunat tälläisiä lattiasta kattoon ulottuvia. Siinä kun menin kyykkyyn ja ylös, tuntui selässä aika ikävältä ja sanoisinko että ei ikinä selkäkipu oli ollut sellaista kuin eilen illalla ja tänä aamuna. Buranan ja kolmiolääkkeen avulla tässä ootellaan että pääsen käymään lääkärissä ja saan tehokkaammat myrkyt. 

Mutta ikkuna on puhtaat. Alla olevasta olkkarin ikkunasta tulee näkymään tuleva kasvihuonekin! Se on jo tuloillaan. Tosin lattiaa sillä ei vieläkään ole..

"Jouduin" siirtämään ihanan Kartellin Stone-jakkaran eteisestä tähän ja siitä tulikin oiva koroke vasta pistokkaista istutetulle kultaköynnökselle. Sain nimittäin eteiseen uuden kaverin!


Kauan aikaa himoitsemani Kartellin Componibilin!

 

Välillä vähän jotain muutakin kuin vaan puutarhaa ;)
Ei meillä vielä mikään kasva. Tulppaanit ja muut sipulikasvit on vasta päässeet multapinnan päälle.
Nurmikkokin on osittain vielä tosi keltainen, olisi pitänyt vaan kylvää sitä parempaa, talvenkestoltaan, siementä.

Kylvämistäni kesäkukista ovat selviytyneet tuoksuherneet ja jotkut unikot (ei muista enää). Muut kuoli. Kylmän sään ja selättömyyden vuoksi nämä viettää nyt aikaansa sisätiloissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!