12. kesäkuuta 2011

Kasvimaa laatikkoon

Noin. Sain maalattua sivu-aputaso-tarjoilu-pöydän. Ja minusta siitä tuli oikein näppärä.Maalasin myös vanhan saunanjakkaran, joka oli saanut jo häädön polttopuiksi.


Sorakäytävät valmistui. Tai ainakin siihen asti kuin nyt pystyi tekemään. Täytyy laatikot asentaa seuraavaksi ja sitten lisätään käytäviä. Käytävää tulisi vielä alla olevassa kuvassa multakasan vasemmalle puolellekin.Sitten alkoi nikkarointi. Minä keräsin vanhoja lautoja ja laudan pätkiä riviin ja mies naulasi niitä kiinni kulmatolppeihin. Poika oli tietty hyvänä apuna. Sitten lopuksi niittasin vanhan muovin kiinni sisäpuolelle.


Kokoa ensimmäisellä laatikolla on n. 105x190cm ja korkeutta 50cm.
Laatikot maalaan tummanharmaaksi, joten ei haittaa vaikka laudat onkin eriparia.


Ja vielä kun sen oikealle paikalle saisi. Tarkoitus olisi siis asettaa se tuohon mullan kohdalle ja multa laatikkoon sisälle ;)
Toinen laatikko tulee tämän eteen lähemmäs kasvimaalle tuloaukkoa. Ja näiden laatikoiden väliin tulee samanlainen sorakäytävä kuin mitkä olen jo tehnyt.


Eli kasvimaa-projekti jatkuu tulevalla viikolla.

4 kommenttia:

 1. Mulla on kasvimaa kahdessa laatikossa ja supernäppärä systeemi ku ei tartte sinne maahan asti salaattia kurotella eikä jää vesikään lillumaan :)

  PST: Meillä viikko sitten kylvetyt potut on tullut jo mullasta läpi!

  VastaaPoista
 2. Hienoa!
  Kattelinkin blogistasi että olit raaskinut ostaa Kekkilän kasvulaatikot (?). Olikohan tyyriit? Minä en viitsinyt ees kysyä kaupassa hintaa... Tosin mulla näistä taitaa tulla puolet korkeammat kuin Kekkilän vastaavissa.

  VastaaPoista
 3. Kivat kasvulaatikot tulossa! Itse tekemällä saa kyllä juuri oikean kokoista ja näköistä - ja lisäksi sitä tekemisen iloa. Kun vielä vuorokauteen saisi pari lisätuntia, niin a vot. Tämä valon määrä saa kyllä puuhaamaan pihalla kuin patteripupu, niin että ehkä onkin yleisen jaksamisen kannalta hyvä, että vuorokausi on vain 24 tuntia :)

  Ja näppärän sivupöydän olet tehnyt, tuollaiselle on aina käyttöä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, miehen puolesta :)
  Minä ideoin, se toteuttaa.

  Onneksi täällä Lapissa on näin kesällä valoisaa edes se 24 h vuorokaudessa :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!