23. heinäkuuta 2012

Kotiinpaluu :)

Kesälomareissu tehty.
Teen toisen postauksen reissusta, käytiin mm. asuntomessuilla Tampereella.

Kotiin palatessa itku pääsi, kun näin alkukesällä ihanasti kukkivan pilvikirsikan tässä kunnossa. Ei ymmärrä mikä sitä vaivaa, kuivuus vai tauti?
Täällähän ei ole kunnolla satanut yli viikkoon. On se kumma, viime vuonna oli ihan samanlainen pitkä kuivakausi. Kotipuolessa kun käytiin, siellä nurmikot litisi vettä, täällä on kohta kaikki keltaisena kuivuudesta. Viime yönä satoi vähän, mutta toissa päivänä kannoin 350 litraa vettä kasveille. Onneksi on 1000 litran vesisäiliö :)


Kesäkukista olivat kärsineet eniten peikonkakkarat sekä dahliat. Toivottavasti nämä virkoaa jotenkin..


Paree aloittaa surkeilla jutuilla, niin loppu onkin vaan ilotarinointia :)
Kesäkurpitsa oli tehnyt kaksi jättestooraa kurpitsaa, joista toinen oli päästä jo pahasti mädäntynyt. Mutta tämä yksilö oli hieno ja maukas.


Samaten veggiessit rehoittaa. Herneet kukkii, salaatit hyvällä mallilla, porkkanatkin kasvaneet pituutta ja ruusukaalit viihtyy yksiössään myös.Hillat ovat kypsymässä ihan meidän trampoliinin vieressä.


Mulla on pari päivää mennyt ihan vaan pihamaan siistimisessä. Rikkakasvit on saanut taas kyytiä ja sitten kyllästyin katselemaan rikkoutuneita kosteantilantiilikasaa ja vasaroin ne palasiksi. Helpommin sanottu kuin tehty. Huh, mikä homma. Suojalasit silmillä ja ihan täysillä sai purkaa patoutumia että näitä sai palasiksi.


Palaset pääsi tulevan Rose Gardenin reunoille.Sisällä talossakin tuoksui vähän ummehtuneelle viikon poissaolon takia, joten tekaisin pienen kukkakimpun oman puutarhan kukista. Päivänliljat tuoksuu aivan valtavan hyvälle!


Toin taas kotipuolesta aarteita, niistä sitten myöhemmin. Mutta on pakko laittaa tähän kuva minun "uudesta" olohuoneen matosta :)
Eiks oo hiano?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!