24. heinäkuuta 2012

Viitoitusta uudelle polulle

Aurinko paistaa, sadetta ei näy.
Mies teki ohjeitteni mukaan mulle romulaudasta viittoja, jotka maalasin ja kirjoitin niihin puutarhan paikkoja.


Pylväänkin maalasin, pylväs on uuden oven paketin tukilautoja (uusiokäyttöä siis) ja pylvääseen kiinnitettiin opasteviittoja :) Täytyy puutarhassa opasteet olla ettei pääse eksymään :D 

Meidän koirakin pääsi ulkoilemaan.


Ostettiin käytetty raivaussaha ja niin alkoi saada kyytiä etupihan ruma pusikko. Kaupungin puoltahan tämä on, mutta näkyy meille. Heinikon ja maitohorsmien seassa kasvaa hienoja koivuja, jotka yritetään saada esille. Vähän jäi vielä kesken.Yksi projekti olisi hinkata vanha maali pois vanhasta keittiökaapista. Kaappi tuotaisiin sisälle taloon vuodeksi ja sitten uusi maali päälle. Kaappi on isän kotitalosta ja siinä on hienot puiset liukuovet ja pienet vetolaatikot. Takana on puoliksi irtirevitty lappunen, jossa määränpäänä lukee Kristiina ja vastaanottajana Axel.. mutta harmiksi muusta ei saa selvää. Isän vanhemmat on luultavasti huutokaupasta tämän joskus ostaneet.


Eilen alkoi kyllästyttää keskeneräisyys ja aloin laittaa puupintaisen kulkureitin runkoa paikoilleen.


Tänään siihen mies laittoi poikkipuita tukemaan rakennetta ja kansilautojakin alettiin lyödä kiinni. Puupintainen reitti tulee siis talon nurkalle asti, josta kulku jatkuu pyöreillä askelkivillä uudelle terassille. Oikealle puupintaiselta reitiltä lähtee lyhyt polku liiterille. Tähän mietin jo mukulakiveyksellistä polkua :)


Reitin reunaan ladoin mitäs muuta kuin kiviä. Ensin mietin jos multaa olisi lisännyt ja nurmikkoa laittanut, mutta kumminkin muutaman vuoden päästä olen tästä nurmikkoa kiskomassa pois.
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitää lisätä vielä Helsinki ja kilometrimäärä ;)

   Poista
 2. Ihanat opastekyltit! Kiva idea. Raivaaminen on hauskaa puuhaa. Teen sitä mökillä mielelläni. Siinä näkyy kätten jälki nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä en vielä ole uskaltanut ottaa raivaussahaa käteen, vaikka kymmenkunta vuotta raivasin useastikin ed. työssäni. Ehkä ikää ja järkeä tullut lisää :D

   Poista

Kiitos viestistäsi!