6. heinäkuuta 2016

Backyard's Candy Colors

Takapihalla kukkii nyt oikeat karkkivärit.

Dahlioiden kukintaa vielä vaan odotellaan. Toivottavasti nämä täyttää odotukset ja kukkivat tänä vuonna. Ostin yhteen ruukkuun pieniä ruusuja pari kappaletta, että edes jokin kukkisi tässä nurkassa.Koivuangervot on kukassa ja työläisiä niissä pyörii paljon. Ensi keväänä on nämä leikattava alas, kun ovat nyt jo melko ränsiintyneen näköisiä. Taustalla lumipalloheisi alkaa pudotella kukkiaan yksitellen alas. Riippapihlajaa leikkelin taas, haluan sen pysyvän melko lyhytoksaisena.Kivipolku eteni taas pari metriä. Kohta ollaan polun päässä ja tässähän nälkä kasvaa syödessä joten olen alkanut miettiä josko sitä päällystäisi koko kasvihuoneen taustan tällä systeemillä. Karkkivärit alkaa kukkia. 

Varjolilja aukaisi ensimmäiset nuppunsa. Nyt tämä lilja on semmoiset pari metriä pitkä.Liiterilläkin kukkii karkkivärit. Punapäivänkakkaran eri sävyt, ritarinkannus, keltamaksaruoho, kesäpikkusydän, särkynytsydän, keltapäivänliljat ja rinneangervo mikä on kivasti kasvanut kokoa.
Ensimmäinen liila kruunuvuokko. Tämä on jäämässä kyllä japaninkuunliljojen alle, joten pakko siirtää vähän parempaan paikkaan.


Eilen täällä oli järisyttävä ukkonen useamman tunnin ajan. Tälle päivällekin jyrisee, mutta luultavasti ei Rovaniemellä niin paljon. Mutta rankkasateet on laottaneet jalopähkämöt rumasti. Harmillista kun ne on juuri kauneimmillaan kukassa. Toivotaan että kesän lämpökin alkaa kunnolla tälle kesälle.

10 kommenttia:

 1. Hienoja karkkivärejä ja kivat polut olet saanut aikaiseksi:)

  VastaaPoista
 2. Vau, kuinka korkea varjolilja. Rankkasateita ja tuulia on ollut nyt kiitettävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä on tosi korkeana nyt. sateet saisi kyllä pikkuhiljaa väistyä auringon tieltä

   Poista
 3. Voi, miten kaunista ja rehevää. Kivipoilku on niin hieno, että varmasti kannattaa jatkaa sitä pidemmällekin.
  Varjoliljat ovat tänä vuonna runsaskukkaisia ja korkeita. Upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäs taidan jatkaakin. Kun tuota materiaaliakin löytyy runsaasti. Kiitos :)

   Poista
 4. Raikasta kukintaa! Rojektiilla on taipumus paisua, joten jatka vaa kiviämistä. Tuloo hianua jäläkiä.

  VastaaPoista
 5. Hei, luonnonkivipolkuja suunnittelen ja eksyin sitä kautta tänne blogiisi. Hienoja kivipintoja pihassasi! Kuvia kun katselin, niin näyttäisi että käytät pohjalla juurimattoa vai onko jotain paksua suodatinkangasta? Itsekin olen ajatellut turvautua juurimattoon, koska metsä- ja peltokorte tulevat kaikista muista läpi. -Liinu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Osassa poluista on juurimattoa kun sitä sattui olemaan, mutta suurin osa on ilman mitään. Katsotaan miten ämmän käy :D

   Poista

Kiitos viestistäsi!