24. toukokuuta 2011

Puuvaraston otsalaudoitus

Voi että tuo terassin viimeistelemättömyys harmittaa. Mutta sitä ennen täytyy saada kasvihuone pystyyn! Ja sehän alkaa kohta nousta, koska meidän puuvarasto alkaa olla kohta valmis!

Tänään siihen asennettiin kattoruoteet ja otsalaudat. Tiilet enää puuttuu.Kannatti maalata etukäteen nämäkin laudat.


Siinä puuvaraston vieressä on tarpeeton salaojaputkisto ja sen vieressä sitten loput kattotiilistä ja toivotaan nyt että nämä riittää.. ja tärkeintähän on että nämäkin pinot häviävät tästä maisemasta! Tosin tuo salaojaputkisto täytyisi jonnekin hävittää... minne???


Meillä on koleaa ja sateista. Mutta hoksin että huiskunauhukset on ryminällä työntyneet mullan alta, kun lauantaina harasin penkin eikä siinä näkynyt vielä mitään! 
Puput meillä sikiää vaan. Aamulla saa peloissaan hakea postia, kun ne jahtaavat toisiaan ihan hulluina. Eikä ne pelkää mitään. Voisivat vaan mennä oleskelemaan muille pihoille. Tänä aamunakin kävi yksi takaterassilla haistelemassa minun kesäkukkiani.

Meidän tiellä on vielä kaksi rakentamatonta tonttia, molemmat on mun mielestä todella pieniä. Mutta toiseen niistä ollaan rakentamista aloittelemassa, kun kyselivät naapurikuulumisia :) Jee, lisää lapsiperheitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!