26. toukokuuta 2011

Tanssilava :)


Kasvihuoneen lattian kehikko on paikoillaan. Laudat ei ihan. Ruuveihin sopivaa kärkeä ei löytynyt ja miehet rikkoi 3 tai 4 kärkeä kokeillessaan mikä sopisi.

Kehikko on siis 8-kulmainen ja sisämitta noin 3,5m. Lisäksi lautoja jätetään ulottumaan hieman kehikon ulkopuolelle, joten halkaisijaksi tulee suunnilleen 4m. Pieni tanssilattia siis.


Aukaisin vähän kasvihuoneen pakettejakin ja huokaisu pääsi, kun näki tämän putkimäärän.


Soraa tuodaan vielä kehikon etualalle, koska siinä maanpinta laskee. Suunnitelmissa mulla on päällystää joskus koko sorapinta, mikä alla kuvassa näkyy, betonikivellä. Samaten istutusalueen reunaan haluaisin matalahkon muurikiveyksen. Senkin pintaa pitäisi nyt jo nostaa.


Huomenna varmaan saadaan hankittua oikea kärki ruuveihin, joten eiköhän viikonloppuna päästä kasaamaan. Lauantaille tosin luvannut sadetta, mutta niin se piti tänäänkin sataa, eikä satanut. 

Tositositosi kylmä tuuli vaan on. Ja kohta meillä on ensimmäinen TULPPAANI kukassa. Aatella! E-Suomessa kukkii jo pionit ja kaikki, meillä vasta eka tulppaani (kohta).

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Saanko udella teidän varaston mittoja, pinta-alaa? Meilläkin olisi tarvetta juuri samanmoiselle varastolle (ruohonleikkuri, pyörät ja halot säilytykseen) ja tässä pähkäillään millaista aletaan suunnittelemaan... Me olemme itse ihan poropeukaloita, joilla ei vasara kädessä pysy, mutta lähipiiristä löytyy onneksi pari apuria...

  T. Nina

  VastaaPoista
 2. Hei.

  Meidän varasto on noin 3x5m ja oviaukot on sellaisia että kottarit mahtuu sisälle :D Eli ei ihan justiinsa mitat. Eli 15 neliötä.
  Vielä jäi peräti 7 neliötä käyttämättä rakennusoikeudesta :)

  Huonekorkeus on 2,5m ja harja taitaa olla 3 metrissä (huikkaa mies taustalta).

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!