31. heinäkuuta 2011

Liittymä valmiina

Huomenna alkaa taas arki. Loma loppuu.
Jotensakin voisi mielellään vielä lomailla. Mulla on oikea jalka vaivannut koko kesän ja vasta nyt parin hoitokerran jälkeen se alkaa olla parempi, niin tuntuu että koko kesä on mennyt ikään kuin sairaslomalla. Varsinkin nyt loppukesäloma on tullut vaan oltua, rikkakasveja juuri ja juuri oon jaksanut kitkeä, mutta siellä niitä taas rehottaa penkeissä.


Tässä kuunliljassa näyttää olevan hupaisan pieni kukka, kun vertaa tuohon lehden kokoon, mikä on jättisuuri.


Tätä taas seuraan mielenkiinnolla, kun tämä on minun viime kesänä ostamani valkokukkainen kuunlilja.


Näissä japaninkuunliljoissa on minusta sievät lehdet ja vielä sievemmät kukinnot. Ne on aivan pystyssä ja pienen pienet.


On me jotain saatu tänään aikaan. Aamusta alettiin latoa viimeistä etupihan nurkkaa ja sitä tärkeintä kohtaa eli liittymään. Viime vuonna kun asvaltoitiin tienpääty, niin me ei huolittu sitä omaan liittymäämme, vaan ostettiin sitten tänä vuonna pari kivilavaa. Tässäkin ollaan kaupungin puolella ja rutkasti. Tontin oikea raja menee jotakuinkin sinisen roskalaatikon oikealla puolen.

Vielä ostetaan reunakivi tuohon laitaan ja peräkärryn eteen pitää hankkia hieman ns. uni-kiveä lisää. Roskalaatikkokin näköttää vielä kovin yksinäisenä. Sille olisi tulossa jonkinlainen kehikko ja lisäksi vielä yksi sermi-aita taustalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!