21. elokuuta 2011

99 kuunliljan omistaja :)

Me urakoitiin tänään roskakatos loppuun. Paitsi että tähän seinämään mulla olisi vielä yksi juttu, jos vain saan miehen sen onnistuneesti toteutettua. Pikkuviilaamista jäi toki vielä, mutta nyt tämä on hyvä :)

Roska-aitauksen taakse rajalle, ison koivun viereen on suunnitelmissa pystyttää vielä yksi aitasermi, jolloin roska-aitaus ja peräkärry jäävät piiloon alla olevasta katselukohdasta.

 

Kodin Terrassa vierailtiin ja ostin tämmösen säkin. Meillähän toki hiekkaa riittää, mutta käytettiin tätä pihakivien saumaukseen. Hintaa tällä oli hieman vajaa 9 euroa.

Minä muuten laskin kaikki kuunliljani ja niitä on 99 kappaletta tällä hetkellä. Ja arvatkaa vain, riittääkö :)


Kodin Terrasta ostettiin terassitarvikkeita ensi kesää varten. Tässä on nyt noin 20 neliön verran terassia.


Ja ostettiin myös autotalliin nurkkalautamateriaalia! Ja mieshän ne jo maalasikin. Ehkä meidän talo valmistuu kuin valmistuukin ennen seuraavaa talvea. Autotallista siis uupuu vielä nurkkalaudat.


Tuleva oviaukko kosmoskukkien takana.

Tähän se terassi tulisi..


jotensakin näin.


Sitä odotellessa, eli siis ensi kevättä :)

2 kommenttia:

 1. Hienot suunnitelmat, ja muheva määrä kuunliljoja. Ehkä hankit vielä ainakin kaksi, niin saat kivat 101 kappaletta ;)

  Roskakatoksesta tuli komea! Olen ollut huomaavinani, että täällä pk-seudulla monen tontin nurkalla seisoo orpona roska-astia, jolle ei ole muistettu tehdä seiniä ympärille. Ei mikään järin ilahduttava tervetuliaisnäky... mutta siis sitä ongelmaa teillä ei ole.

  Ensi kevättä odotan minäkin, uusia voimia ja talven aikana tehtyjä suunnitelmia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Noista 99 kuunliljasta olen varmaan ostanut noin 9 kappaletta :) Loput olen saanut ja taas uudelleen ja uudelleen jakanut. Pitäisi vielä muutama "erikoisuus" hankkia noiden hämykuunliljojen joukkoon väriä tuomaan.
  Hyvä se on suunnitelmia olla, niin jaksaa täällä tämän pitkän ja kylmä ja pimeän ajanjakson yli :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!