31. maaliskuuta 2012

Ostoksilla

Kevät koittaa.
Tuleva pikkuremppa siintää jo mielessä. Pitäisi julkisivukuvien muutoskuvat tehdä valmiiksi ja toimittaa kaupungille. Meillähän siis on tarkoitus tehdä terassia lisää ja vaihtaa yksi iso ikkuna terassioveksi ja ikkunaksi. Uusi uloskäynti ja terassi siis.

Terassille ostin jo "uuden" pöydän 20 eurolla. Ei minusta ollut paha hinta. Tuoleja mulla on jo myös hankittuna, mutta mietin vielä sopiiko ne yhteen tämän pöydän kanssa :)


Lunta riittää vielä. Katolta liukuu alaspäin valtava lumimassa.
Allaolevassa kuvassa näkyy kaukana tontin takana alue, jolle aletaan tänä keväänä rakentaa kahta rivitalonpätkää. Maisema siis tulee muuttumaan.


Kasvihuoneesta on enää viimeinen maksuerä maksamatta! Jee, sitten se on mun.
Tästä syystä pistinkin uuden tilauksen menemään :D


Joitain kukkasia yritetään kasvatella ja peräti 4 kasvihuonekurkun taimea lähti 6 siemenestä kasvamaan.


Tilasin lapsille tämmösen keinun. Mies saa rakentaa sitten keinulle jalat.


Sitten tilasin (erittäin) lyhyen pähkäilyn jälkeen tämän AeroBin 400 lämpökompostorin. Saas nähä mitä tästäkin tulee :D


Tervetuloa taas uudet lukijat :)

2 kommenttia:

  1. Kompostorin hankintaa mäkin pähkäilen. Haluaisin kovasti, mutta kerralla ei ole irrottaa palkasta ihan niin suurta summaa. Ehkä pitää tilata osamaksulla jostain HobbyHallista tms :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja suunnitelmia! Terassia ei kai voi olla liikaa, itsekin olen kovin mieltynyt ajatukseen auringon lämmittämän puun tunnusta paljaiden jalkojen alla...

    Pöytä ei tosiaankaan ollut kallis, ja lisäksi se on varsin nätti ja sopii värityksiinne oivasti. Joskus tekee hyviä löytöjä, joilla sitten kompensoidaan vaikka niitä ei-niin-edullisia heräteostoksia ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!