10. huhtikuuta 2012

AeroBin 400l


Pääsiäisterveisiä Rovaniemeltä!
(vähän myöhässä, mutta ei varmaan haittaa..)
Meillä paistoi AURINKO koko pääsiäisen. Siis aivan mahtava keli oli.


Tänään taas sateli räntää. Saisi tulla sitten suosiolla vetenä, niin sulaisi nämä metriset hanget pois.

Postipoika toi tänään mulle vihreän paketin.Aerobinin 400 litrainen kompostori sieltä kuoriutui.Kasaaminen oli tosi helppoa. Ensiksi laitettiin nämä hassut tötteröt. Valmiina oli siis pohja ja alaseinät. Nämä tötteröt on ilmastointiröörejä.


Sitten klipsautettiin paikoilleen ylemmät seinät.


Jonka jälkeen ylempien seinien väliin sivuseinät.


Sisällä on tilaa aikas paljon.


Ja lopuksi kansi paikoilleen. Alas laitettiin tyhjennysaukot. Tyhjennysaukkoja on molemmin puolin. Ne aukeaa näppärästi nostamalla vähän sisällepäin ja vetämällä alas ulospäin.Netistä napattua:

Lämpökompostori Aerobin
Uusi vallankumouksellinen lämpökompostori ympärivuotiseen kotitalous- ja puutarhajätteen kompostointiin (tilavuus huikeat 400 l).

Aerobinissa on patentoitu kompostointikeuhko, joka pitää huolen siitä, että kompostoitava massa saa riittävästi ilmaa. Lisäksi kompostorissa on tankki (15litraa), joka kerää kompostoitavasta massasta ylimääräisen nesteen käytettäväksi lannoitteena.

Aerobin-lämpökompostoria on testattu australialaisessa yliopistotutki muksessa. Kompostorin toimivuutta testattiin myös pakkasella. Testeissä Aerobin sai erityisen hyvät arvosanat:

•Kompostoitumisnopeudessa

•Valmiin kompostin laadussa

•Nestekontrollissa (kompostimassa ei kärsinyt liikamärkyydestä


 

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon tota Aerobinia ajatellut, mutta vielä en oo raaskinu. Kompostoiminen ois vaan niin kivaa ja sit sieltä sais ihan omaa muhevaa multaa :)

    VastaaPoista
  2. Olen harkitsemassa tuon kompostorin ostamista. Miten on toiminut? Suositteletko?

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!