19. toukokuuta 2013

Hellepäiviä

 
Huh hellettä!
Meillä oli perjantain ja lauantain tosi kuuma päivä, mittari näytti varjossa yli +25 astetta. Tänään onkin ollut vähän viileämpää.
 
Hiphei! Sain tasoitettua nurmipaakut uudelta istutusalueelta, siihen tarvitaan roimasti uutta multaa. Laskin että noin 24 kpl muurikiveä pitäisi ostaa, maksaa noin 100 €, että saan tähän sen pari kerrosta ladottua. Samaten laskettiin kestopuutarpeen määrää. Josko tänä kesänä tehtäisiin kuvassa takana näkyvän talon nurkkaukseen pieni kolmiotasanne.
 

Viikonlopun lämpö sai aikaan luonnon vihertymisen. Meillä se todellakin tapahtuu parissa päivässä, sitä ei edes huomaa, jos ei pysähdy tarkastelemaan.

 


 
Kirjopikarililjat kukkii kohta toista kevättään.
Kasvimaalle on tehty kylvöksiä ja siirretty sisältä punajuuret kasvamaan lisää harson alle.
 
 
 
 
Tätä etupihan ankeutta mietittiin tänään miehen kanssa.
Tarkoitus olisi kivettää samalla pihakivellä tuonne leikkipaikalle ja uudelle terassille asti, mutta noin leveää kiveystä en tähän haluaisi. Joten varmaan jonkin sortin japanilaista kivipuutarhaa tähän tulee.
 


2 kommenttia:

 1. Komea puutarha ja piha-alue Teille tulossa. Tuo onkin vallan jänskä juttu, että esikasvatat punajuuret ensin sisällä. Nehän näytti jo superkokoisilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Paljon tässä saa vielä touhuta, että tästä tulee kyllin hyvä!
   Se on vähän hakusessa, mitä täällä kannattaa esikasvattaa ja mitä ei. Viime vuonna ruusukaalet eivät ehtineet, vaikka esikasvatin ne kyllin hyviksi. Mulla on jäänyt avomaan opinnot ihan perustasolle, enkä sitä hallitse, eli kantapään kautta kokeillaan :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!