1. toukokuuta 2013

Vappuna

Oikein mukavaa vappua :)
 
 
Minä siivosin kasvihuoneen ja vaihdoin järjestystä siellä. Pöytäryhmä siirtyi toiselle seinustalle ja hyllykkö seinän verran oikealle. Viikonloppuna ajateltiin nikkaroida sinne tomaateille oma kasvulaatikko, joten sitä silmälläpitäen muutin järjestystä.
 


Tämän kesän projekteja on myös tämän puuvaraston ovien eteen tehdä porras-luiska ja päätyyn, jossa nyt on ylijäämälautoja, tehdään minulle työskentelypiste.
 
 
Kivipolkukin on pysynyt talven jäljiltä paikoillaan, se viimeistellään loppuun kun porras valmistuu. Saumaan nämä vielä kuivabetonilla, koska ne vähän liikkuvat jalkojen alla.
 

Seinälle pääsi "uusi" löytö kirppikseltä. Sirppi.
 
Samaten veljen ja veljenvaimon tuliaiset pääsi varaston ovien väliin.
 

Kylmää on, vaikkakin aurinkoista. Puhdistelin perennoita talventörröttäjistä ja lehtijätteistä ja niin vain sieltä taas pukkaa uutta alkua :)

2 kommenttia:

  1. Tomaattilaatikko kuulostaa kutkuttavalta. Hitsit kun kaipaisin meillekin toimivaa kasvihuonetta ja sen tuomia etuuksia tuohon puutarhurointiin. Kivikäytäväsi näyttää vankalta, mitenkäs laittelet sitä kuivabetonia tuohon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa kivistä on aika matalia, joten ne heiluvat. Kuivabetonia en ole aikaisemmin käyttänyt. Naapurissa sillä on sidottu talonreunuskivetys. Sitä ripotellaan kuivana kivien päälle ja kastelukannulla kastellaan, ylimääräinen betoni pyritään harjaamaan kivien päältä pois. Näin olen käsittänyt sen laiton :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!