11. kesäkuuta 2013

Puutarhan eläimet


 
Tämmönen ihanuus meidän tontilla on nyt liikuskellut. Pikkunen ku mikä. Yksi ilta se veti hurjan hepulikohtauksen tuossa leikkipaikan hiekassa, juoksi pää kolmantena jalkana ja kieri hiekassa.
Yhtenä aamuna, kesken aamupalan tämä sitten ilmestyi keittiön ikkunan ja oven taakse ja varovasti otin kuvia ja videoleikkeenkin :)
 

 

 
Tänään kitkin kahdesta perennapenkistä ja leikkialueen reunasta rikkakasvit ja niitähän tuli puoli sangollista. Huh. Kivasti muuten jaloangervotkin ovat alkaneet kasvaa ja mä kun luulin että ne on kuolleet. Raitaisia kuunliljoja jaoin, vaikka ne on pikkusia, mutta täyttyisi nopeammin tuon penkin reuna. Toivottoman hidasta kasvua!Tänään oli kyllä ihme sää, johtui varmaan tuulesta. Välillä aurinko helotti ja välillä satoi vettä. Piti rentouttaa selkää kitkemisen jälkeen. Tämä keinu on vaan niin ihana. Minäkin mahdun siihen kokonaan :)
 
 
Ja toinen luontopläjäys vielä. Meillähän on parina viime kesänä västäräkit tehneet pesän talon kattotiilien alle. Nyt sitten mies tukki menoreiän ja eiköhän ne ole löytäneet uuden paikan, liiterin katon reunatiilen alta.. Videoleikkeessä toinen västäräkeistä ihan selvästi yritti saada minun huomion itseensä, kun niin lähelle tuli, ettei hoksaisi että toinen livahtaa ruokaa viemään nokka pullollaan hyttysiä.
 

 

4 kommenttia:

 1. Kukkakuvasi näyttävät maagisen valloittavilta =) Ihku pupujussukka asustaa pihassanne =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen rakastunut uuteen iPhoneeni ja Instagramiin :D
   Pupu on vielä ihan ok, mutta ei sitten enää kun on metrinen ja syö kaiken. Toisaalta se käy nytkin maistelemassa lähes kaikkea, ikäänkuin kokeilee mikä olisi herkkua ja mikä ei..

   Poista
 2. Meillekin hankittiin tuo samainen keinu tänä keväänä, mahdun siihen myöskin hyvin, mutta pois pääsy on tuottanut hieman hankaluuksia:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tuo keinu silleen sopivasti kenollaan eteenpäin, joten siitä poispääsy on jotenkin automaattista.

   Poista

Kiitos viestistäsi!