19. elokuuta 2013

Jotain ihan muuta.. välillä :)

Eiks oo hieno!
 
 
Tämä sijaitsee täällä Rovaniemellä, sodasta säilyneen rakennuksen seinässä. Itse rakennus on kyllä niin ruma ja kauhea, että voisi muillekin seinille maalauttaa jotakin.
Kyseessä on ruotsalaisen taiteilijan Carolina Falkholtin seinämaalaus.
Maailman pohjoisin kansainvälinen taidebiennaali, Luleå Art Biennial, laajeni tänä vuonna X-Border biennaaliksi. Biennaali toteutuu Luulajassa Ruotsissa, Rovaniemellä Suomessa ja Severomorskissa Venäjällä 19.6–6.10.2013.
Pitääpä lähteä bongaamaan muita taideteoksia kaupungilta.
 

 
Portissahan roikkuu vielä Avointen puutarhojen viiri. Sisäpihalla on täksi kesäksi pystytetty kesäteatteri + terassi, jolle oli istutettu kaikenlaista hyötykasvillisuutta ja yrttiä kukkien kera isoihin laatikoihin. Näitä hyötykasveja Kauppayhtiö käytti hyödyksi omissa burgeri-annoksissaan.
 
Kotona taas pelargoni on vangittu.
 Loppuun vielä veikeä kuva autosta.
Ei ole minun autoni, ehkä vaatisi hieman enemmän minulta että ajelisin tämmösellä kaaralla, mutta kerrassaan hauska ajatus. Varmasti ikuinen HelloKitty-fani.
 2 kommenttia:

  1. Ehkä sillä on myös autossaan hello kitty -wonderbaum. Ja kyseessähän ei ole siis minun auto, kun en omista etes korttia. :D Mutta hauska idea! Ja taideteos on aika vaikuttava, erilainen.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!