18. elokuuta 2014

Toisen roska on toisen aarre
Voi että minua lykästi tänään.
Paikallisella "Roskalavalla" näin kauan haaveilemani ja hakemani korituolin ja nyt se on meillä. Ensi kesänä saattaa saada pintaansa jotain väriä tai sitten ei. Makustellaan talven yli.
Minun kasvattamani salkoruusut alkaa kukkia. Ensimmäiset nuput on aukeamassa. Ihania nämä. Ensi kesänä näitä lisää ja vähän aikaisemmin aloitetaan kylvö kuin nyt. Tai ehkä kylmä kesäkuu teki tässäkin tepposensa.
Tänään aamulla oli tosi kylmä. 5 astetta ja hurja usva joen päällä kun töihin ajelin. Sieltä se syksy tulee.
Heittelin syyslannoitetta ympäriinsä, huomiselle on luvannut vesisadetta.

6 kommenttia:

 1. Hieno löytö, eikun tuunaamaan... sitten joskus:) Salkoruusut ovat alkaneet kiehtoa, jospa jo ensikesänä hankkisi...ovat sinullakin niin nuppuisia ja reheviä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun salkoruusut kasvavat erittäin lämpimällä, aurinkoisella paikalla, toisaalle istutetut eivät ole näin reheviä vielä lähellekään.

   Poista
 2. Onnea mainiosta löydöstä! Aina kannattaa ottaa talteen, itse näin kesällä roskalavalla nelisen kappaletta varsin hyväkuntoisia puisia taittotuoleja - enkä tyhmä tajunnut ottaa niitä matkaan :( Vain maalit olivat vähän rapistuneet, ja mietinkin, että kyllä on hassua, kun maalit vähän kärsii, niin ihmiset heittävät nykymaailmassa huonekalut roskiin!
  Aloin sitten haaveilla, miten kivan näköiset noista olisi saanut, vaikka jokaisen eri väriseksi maalaamalla. Lähdin niitä myöhemmin katsomaan, olivat kadonneet, no hyvä että olivat kelvanneet jollekulle toiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pitkään haaveillut tämmöisestä korituolista ja arvasin että se kävelee joskus vielä eteen, mutta en arvannut että ihan ilmaiseksi saisin :)

   Poista
 3. Hieno löytö! Kasvattamani salkoruusut eivät kukkineet ainakaan tänä kesänä=[

  VastaaPoista
 4. Ihana löytö ! Roskiin laitetuista voi tosiaan löytää kaikenlaista, ihan kuten otsikkosi sanookin, toiselle hylätty tavara voi olla aarre. Ottaisin myös jos näkin korituolin, mieluummin oikein rähjäisen, niin raaskisin tehdä siitä köynnöstuen ;)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!