14. syyskuuta 2014

Syyssiivousta

Tänään poistelin huonoksi menneitä kesäkukkia ruukuista kompostiin ja kasvihuoneeseen kiikutin talvisäilöön tavaraa. Ruukkuja, koristeita pitkin pihaa ja terassilta vanhat ikkunanpokat.
Muutama tomaatti siellä vielä kypsyy. Ensi kesänä tomaattilaatikko siirtyy keittiöterassille ja siihen laitan salaatit. Ärsytti tänä kesänä hakea aamuvarhain toiselta puolen pihaa salaatit leivän päälle. Ensi kesänä vain avaan oven ja nappaan salaatin :)Alkukesän kitunut krassi voi nyt näin rehevästi. Sitä kiusasi kirvat pitkään ja tolulla niitä häädin. Lopulta se innostui kasvamaan ja nyt on kukkinutkin jo pitemmän aikaa.Meidän sorakäytäville on kasvanut älyttömästi rikkaa. En ole hetkeen niitä harannut ja se näkyy. Nyt haravoin lehdet ja poistin isompia rikkakasveja. Tuli hetkeksi taas siistiä. Poimulehti on meillä kylväytynyt pitkin sorakäytäviä. Ne on toisaalta ihan herttaisia, joten paikoin ne vielä saa olla.Terassilla vaihdoin vähän järjestystä. Haaveilin lasituksesta ja mietin sohvan paikkaa.
Ensi viikolla tulee Lumonin mies tarkistusmittaamaan ja laitetaan lasit tilaukseen. Otamme karmillisen version kun karmiton, pelkillä laseilla oleva on yli meidän budjetin.


1 kommentti:

  1. Terassista tulee varmasti upea lasien myötä! Jotkut polttavat tohulla rikkoja sorakäytäviltä. Oletko kokeillut?

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!