9. marraskuuta 2014

Marraskuu.

Hei vaan.


Niin sitä kuukausi hurahti etten tänne ole mitään päivitellyt.
Mua ei kiinnosta puutarhassa touhuaminen just nyt mitenkään päin. Meillä on jäänyt loukkuun kolme myyrää, luultavasti lapinmyyriä ja iljettää suorastaan edes kävelläkin puutarhassa. Surussa mietin mitä kaikkea ne syöpi minun kasveista.

Viime viikonloppuna mies naputteli terassin katon lautoja vähän paremmin kiinni. On mulla työsarkaa ensi kesänä maalata naulanpäät piiloon..


Odottavan aika on pitkä mutta..
Meille saapuu huomenna ne klasit!!! Jihuu!
Aamusta klo 8 saapuu asentajat, kait ne lasitkin sitten samalla. Innolla kyllä ootan niitä.
5 kommenttia:

 1. Täällä vilistää myös myyriä, liikaa jo nyt. Koska yksikin on turhan paljon. Yök.. Kaksi on jäänyt liskuun, lisää on lupeissa.... Aika varmasti. Sellainen muovinen harmaa lisku on osoittanut hyväksi, perinteisen rautasien sijaan. Laitoin kukkasipulipenkkien ympärille koivutisleetä. Tuhlasin oikein, vahingossa hurahti melkein koko pullo... Ois pitäny kai laimentaa. Hups. :D Mutta pitäis estää ainaski jonku verran myyriä menemästä penkkeihin varastamaan sipuleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole nyt laittanut sipulikasveja ollenkaan ja taitaa noissa p-leleissä olla syy ettei juuri sipulikasvit ole kukkineet mennäkeväinä..

   Poista
 2. Hieno terassi tulossa! Taitaa olla myyrillä oikea onnen vuosi, kun on niin lauhaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Terassi on ihana jo nyt. Laitan tässä viikonloppuna kuvia sitten. Viikot on niin hektisiä ettei jaksa päivittää.

   Poista

Kiitos viestistäsi!