24. helmikuuta 2015

Terassikeleistä unelmoidessa

Palkitsin itseni tänään tulppaaneilla. Nämä ihanat oli Cittarissa tarjouksessa 5€/2 nippua.
Kevät sieltä saapuu vaikka ei siltä tunnukaan, kun meidän lumimäärää katselee. Onneksi terassilla ei ole lunta. Tänään töiden jälkeen vähän kattelin, että mitäs terassille oikein keksisi ja miten sen sisustaisi. Jonkinlainen sohvan pätkä olisi toiveissa ja uudet tuolit pöydälle kaveriksi.
Näitä ennen pitää kyllä terassin lattia uudelleen petsata. 
Valojakaan meillä ei vielä ole. Olisipa kiva jos saisi useamman valolähteen, jotka saisi syttymään tarvittaessa eri aikaan. Pylväisiin voisi olla kivat jotkut pienet kohdevalot tms.
Tässäpä kollaasia. Yllä kuvattuna yksi raitainen räsymatto joka tytön huoneesta sai lähtöpassit ja laitoin vain terassille odottamaan. Näitä ehkä lisää. En halua mitenkään liian sliipattua terassia. 
Kodikkuutta, kodikkuutta ja kodikkuutta.


Tikkaat seilaa varmaan etsien paikkaansa ensi kesänäkin, rottinkituolin haluaisin spreimaalata ja asettaa puutarhaan kesäksi. Meidän ovesta tehty terassipöytä ehkä vaatii päälleen lasikannen, mikä tarkoittaa että ripa on poistettava. Nyt pöytä on vähän kiikkeräpintainen ja olisi hyvä saada se tasaiseksi. Tässä kumminkin syödään aika monesti, niin ei ole toivottavaa että viinilasit läikkyy :)

Pöytä vaatii myös uudet tuolit. Puiset ruskeat eivät ole enää tervetulleita. 
Haaveilen allaolevista industrial-tyylisistä tuoleista. Ehkä jonkinlaiset tämmöset meille eksyy.Jatketaan unelmointia :)

6 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!