30. tammikuuta 2017

Vuosi 2017

Hei tätäkin vuotta!

Täällä me uinutaan kinosten keskellä. Mies on takapihalle aurannut kauniit käytävät. Nyt se sujuu näppärästi kun on kivetty alusta. Lunta riittää. Tosin nyt on alkanut ihanasti jo aurinkokin paistaa.

Ajatukset ei ole vielä kauheesti kesässä. Puutarhaan kun ei varmaan juuri mitään erityistä ensi kesänä tehdä, koska tarkoituksena olisi uudistaa sisätiloissa lattiat, joka ottaa melko suuren budjetin.

Mutta toki sitä jotain pientä kasvien siirtelyä tapahtuu ja sen kasvimaan poistoa edelleen, siitä mihin viime syksynä jäätiin. Josko puutarhan työpisteen ja vesipisteen siirtäisi liiterin toiselle puolen.

Terassille kyllä haluaisin jonkinlaiset matot, sellaiset kokolattiamatto-tyyppiset. Tulisi enemmän huonetilan tuntua. Ja voisihan tuon takankin paikkaa päättää vaikka ensi kesänä ja miettiä mistäs se piippu hankitaan ja kuinka se katolle saadaan vietyä :)
Naapurin kissa päivystää edelleen :) Pienet tassunjäljet vaan lumessa ja taitavasti se kulkee liiterin seinustalla olevien tikkaitten päältä liiterin taakse, josko makupaloja löytyisi.

14 kommenttia:

 1. Onpas teillä valtavasti lunta. Meillä ei ole paljoa ollutkaan ja nyt nekin lähes kadonneet.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva nähdä, että jossain on vielä kunnon talvi! Meillä ei sellaista ole tänä talvikautena oikeastaan ollutkaan.

  VastaaPoista
 3. Huimat kinokset! En ihmettele yhtään, että sellaisella kelillä ei ole kesä päällimmäisenä mielessä :)
  Puutarhasuunnitelmasi kuulostavat mukavalta!

  VastaaPoista
 4. Huh, mikkä kinokset! En yhtää ihimettele, ettei kesä viälä polttele :)

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta miten paljon lunta teille onkaan. Enkä ihmettele jos ajatukset kesästä ovat vielä kaukaisia. Tuo lasitettu terassinne on upean näköinen.

  VastaaPoista
 6. Mahtava määrä lunta! Ihan oikea talvi. Äkkiähän tuo sulaa, kun kevät tulee, mutta näkymät eivät todellakaan vielä herätä keväisiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 7. Uskomattomat lumikinokset - meillä alkaa jo tihkusade ohentaa vähäisiä lumia! KIva kun siellä hankien keskelläkin kevätajatukset herää!

  VastaaPoista
 8. Hei te kaikki ihaNaiset <3 , tutut ja pari uutta tuttavuuttakin.
  Täytyy paremmin tutustua teihin kun koneen taas avaan. Tosi ihanaa kun kommentoitte! Itsellä jää kommentointi aina niin vähälle :)

  VastaaPoista
 9. Kaunista, näyttää että on paljon lunta, tuntuu että meillä ei ole yhtä paljon ja eipä sitä vielä paljon ole normitalveen verrattuna, vielä on mahollisuus tulla lisää. Jossain olikin vasta että ihan toppuuteltiin pohjoisen-viherpeukaloita malttamaan vielä kylvösten kanssa.

  VastaaPoista
 10. Hienoja kuvia. Teillä on vähän erilainen lumitilanne kuin etelässä.

  VastaaPoista
 11. Nuo polut on vaan talvessa ihan parasta :)

  VastaaPoista
 12. Upeat kinokset. Täällä on vain sentti-pari lunta.

  VastaaPoista
 13. Ihania talvisia kuvia! Iloista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 14. Voi ompa teillä ihanan paljon lunta. Kaunista.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!