27. syyskuuta 2017

Loppukesän kuvia

Loppukesän kuvia vielä. Nyt alkaa olla puutarhassa kuvat kuvailtu, niin märkää ollut että kaikki näyttää niin masentavalta. Meidän viereiset koivutkin on jo melkein lehtensä pudottanut, kun taas muualla kaupungissa on ruska vasta kauneimmillaan. En ymmärrä missä me oikein asutaan :D
Etupihan pihlajien alla kasvaa ja kukoistaa mesimarjat. Tänä kesänä sain jopa satoa suuhuni. Annoin kuunliljojen kukintojen olla hetken pystyssä kunnes katkoin enimmät pois. On ne minusta niin rumia. Jätän vain erikoisimmat pystyyn, mm. japaninkuunliljassa on tosi kaunis kukinto ja samaten joissakin sinikuunliljoissa.


Kivipolun siivous jäi kesken, en vain jaksanut kyykkiä kuin muutaman illan. Ensi kesänä siis tämäkin urakka edessä. Pikkuiset rantakivet pitää siirtää sivuun että saa rikkakasvit kerättyä pois.


Suoraan kasvulaatikkoon kylvetyt unikot ehti sittenkin kukkimaan.


6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Tuo unikko on todella kaunis. - Mukavaa tostaipäivää!

  VastaaPoista
 2. Näyttää vielä niin rehevältä ja kauniilta! Toivottavasti saat nauttia puutarhastasi vielä pitkään, ennen hallaa. Melkoinen urakka odottaa jo ensi kevättä, onneksi silloin riittää intoa.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunista <3 Mukavaa loppuviikkoa Sinulle! Toivotaan kivoja kelejä, jotta on mukava nautiskella kukkasista ulkona :)

  VastaaPoista
 4. Yleiskuva on vielä vehreän rehevä, ilmeisesti koseuden ansiosta. Polut ja murskealueet ovat tänä kesänä sitkeäsi vihertyneet ja vain jatkuva kitkeminen tehoaisi. Se on vain niin työlöstä! Polut ja kiveykset teidän puutarhassa ovat kauniita ja toimivia.
  Ihanaa - mesimarjoja!

  VastaaPoista
 5. Selailin blogiasi, vasta löysin instan kautta... kauniita kuvia, ihanan siisti kivetyksineen:) Jäinpä lukijaksesi!

  VastaaPoista
 6. Unikollesi kävi paremmin kuin minulla tarhaidänunikolle. Kovin oli myöhässä, vain yksi todella muhkean kokoneinen nuppu, jonka avautumista odotin ja sitten tuli ensimmäiset pakkaset. Ensi kesä toivottavasti lämpöisempi ja aurinkoisempi. Mesimarjaa voisi olla kiva kokeilla :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!