21. toukokuuta 2018

New Pathway

Kiviprojekti alkoi taas. Innostuin ajatuksesta tehdä uusi kivipolku leikkipaikan poikki.
Näitä autotallin kivijalan vieressä olevia kiviä kun piti saada jonnekin,
enkä oikein sitten parempaa paikkaa keksinyt. Niin aloin tehdä uutta kivipolkua.Viime kesänä mietin että ei kait se nyt niin iso urakka olisi siirtää autotallin päädyssä olevan kiveyksen unikivet kiinni tallin kivijalkaan. Vielä en sano mitään :D
Mutta kuten kaikki projektit niin tämäkin on vielä kesken. Pikkuhiljaa edistytään. 
Aloin siirtämään istutusaluetta kivipolun viereen johon se minusta luontevasti kuuluu. Joten laitoin poistoon lähes kaikki nauhukset. Sain ne myytyä pikkurahalla. Siirsin vanhasta penkistä puistosyreenin uuteen penkkiin ja käänsin koko vanhan penkin maat ja olen sitä nyt tasoittelemassa josko siihen saataisiin nurmikko kylvettyä. Vanha istutusalue siis siirtyy hieman sisemmäs ja pienenee samalla. Etupihalta alkava koivuangervorivistö kaartuu leikkipaikalle päin.
Näissä kuvissa näkyvä pergolakäytäväkin on jo kokenut pienen modernisoinnin, mutta siitä sitten seuraavassa jutussa. Viimeisenä oleva leveämpi sermin osa poistuu tuosta paikasta toisaalle.

Kuten kuvasta näkyy alkutekijöissä on tämä kivipolku. Toivottavasti heinäkuun alussa olisi valmista. Ajattelin tämän kivipolun päällystää kuivabetonilla, että rikkakasvien kasvaminen vähentyisi. Suurten kivien ja ruostuneen peltireunuksen väliin haluaisin hieman suurempaa soraa. Ja peltireunusta voisi tilata vähän lisää uuden kivipolun reunoihin.

1 kommentti:

  1. Kyllä näyttää hyvälle! Hieno kivipolku tulollaan. Kateellisena katson, kun joku pystyy tehdä tuommosta, itselle nämä ajat ovat iäksi menneet vaivojen myötä ja se pitää vaan hyväksyä (pitkin hampain) Välillä ottaa niin pattiin, mutta minkäs teet.
    Mukavaa kesän jatkoa sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!