1. heinäkuuta 2010

Pihakivet saapuivat

Nyt on pihamaa täynnä kivilavoja. 8 lavallista, ~80 neliötä. Tänään ne saapui ja huomenna mies hakee tärylätkän vuokralle viikonlopuksi. Pihan täyttö siis pitäisi saada valmiiksi. Sorakasa vähenee koko ajan (se näkyy tuossa lavojen takana). Autokatosta on jo täytetty. Kiveys tulisi autokatokseen, mutta takapihalle johtavaan käytävään laitettaisiin tuota soraa. Tuossa portaiden edessä näkyy ladontamalli, eli tiilikuvioinnilla ajateltiin, mutta näkee sitten käytännössä miten sitä sitten ladotaan.

Sähkömiehen pitäisi tulla taikomaan tuo musta johtohässäkkä jonnekin. Ja kaipaan edelleen sitä sähköjohtoa ulkopylväsvaloille. Nurmikko on jo kylvetty, mutta johtoa ei ole vieläkään upotettu :(


Sillä välin kun mies kärräsi soraa, minä asettelin etupihan seinustan kivet paikoilleen. Siinäpä ne nyt on. Vielä pitää muutama hiekkakasa poistaa ja tilalle tuoda tuota samaista soraa.

Ja kiitos vesisateen, vihertäminen vaan voimistuu. Takapihan nurtsi alkaa olla jo hyvällä mallilla.Alla kuvaa leikkipaikalta meidän etupihalle. Luulis käytävän leveyden riittävän lapsille päästä leikkipaikalle, ilman että pitää nurmikkoa pitkin tulla..

Kuvassa näkyy maalipurkkeja. Niissä on pari muoviputkea johdoille ja purkit on täynnä betonia. Nämä upotetaan maahan ja niihin ruuvataan sitten pylväsvalot kiinni. Jos vain sen sopivan hintaisen mallin löytäisi. Taisin löytääkin, mutta hintaa oli sitten 150€, kun miehen ehdottamassa vain 50€..

Esittelempä vielä minun aarteet :D
Rikkoutuneiden kattotiilien kasa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!