3. heinäkuuta 2010

Pihakiveyksen latominen

Eilen kärrättiin hiekkaa (soraa) ja mies lätkäsi aina välistä pihamaata. Yritettiin hakea sitä oikeaa korkoa ja kait se sitten löytyikin sen hinkkaamisen jälkeen. Kävästiin vielä iltasella (palkitsemassa itsemme) syömässä Amarillossa.

Tänään vielä kärrättiin hiekkaa ja mies lätkäsi aamusta ennen kuin lähti hakemaan lapsia kotiin yökylästä anoppilasta. Itse sitten aloin kantaa kivipinoja ja asetella kiviä paikoilleen. Ekaksi laitoin linjalankaa autotallin seinän nurkalta talon terassin nurkalle, että tulisi mahd. suora linja kiveykselle. Aloitettiin kivettäminen tuosta autotallin etuseinustalta sen takia, että siihen saa siistin ja ehjän reunan. Eilen laitettiin vielä autotallin oven kynnyspeltikin paikoilleen. Ei se odottanutkaan kuin vuoden paikalleen laittamista..


Työvälineinä: hanskat, kumivasara ja pitkä vatupassi (ja ehjä selkä & polvet)..


Tiilikuviointiin olen tyytyväinen, se on minusta jotenkin "hienostuneempi"/arvokkaamman näköinen kuin mitä edellisessä talossa käytettiin. Oliko tuo nyt ns. parkettiladontaa vai mitä.

Hienosti yhtyy rivi etuoven terassin reunaankin. Pitää varmaan vielä tuolta päästä purkaa, kun tuppaa nousemaan liikaa sinne päin mentäessä.Näin tässä kolmen tunnin yhden naisen urakka ja yksi lava ainakin on tyhjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!