25. huhtikuuta 2011

Matkalla kotipuolessa

Kävimme Pääsiäislomalla minun kotipuolessa, Etelä-Pohjanmaalla.
Sinne on tehty hieno uusi ja iso koulurakennus, yhteiskoulu, jonka piha on myös minusta hyvin suunniteltu ja tehty. Otin sieltä muutaman kuvan vinkiksi omaan työhöni ;)

Näitä Lappsetin Linnunpesä-keinuja itsekin olen nyt sijoitellut leikkipuistoihin ja niissä oli todella kivat keinumiset. Lapset tykkäsi ja itsekin tykkäsin.


Koulun pihalla oli useampi istuinryhmä, joissa voi sitten vaikka tuntia pitää. Oli labyrinttimäinen ympyränmallinen, pergola, jossa takasivulla oli penkit ja rinteeseen tehty amfi-teatterimainen.


Leikkivälineet oli eroteltu kivituhkasta erillisillä turva-alustoilla. Monitoimivälineiden alla oli turvalaattoja, keinujen alla turvasoraa. Kulkukäytävät oli asfaltista, mutta kivituhka oli levinnyt kulkuteille melko hyvin. Hoidon puutteesta hieman kärsi tämäkin uusi kohde.


Kivasti oli meluvallin tyyliseen rinteeseen laitettu myös telineitä.


Kiveykset oli hauskoja. Sisääntulojen edusta oli kaarella ja siitä jatkui pystyraidoitus. Asfalttiin oli upotettu graniittinopparaitoja. Alla kuvassa koulun seinustalla oli ulkotakka!

Lopuksi kierrettiin viereinen rakennus joka on kovin tuttu vieläkin. Se ei ole muuttunut mihinkään, tai oli tuo pyörätuoliramppi tullut ja sisällä näytti olevan hissikin. Tämä rakennus on minun entinen lukioni. Viimeksi 18vuotta sitten näitä portaita pitkin mentiin sisälle rakennukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!