21. helmikuuta 2012

Helmikuun taivas

Olipa upea taivaanranta takapihalla tänään iltapäivällä kun töistä palasin kotiin. Äkkiä kuvaamaan, tosin kamera ei ihan täydellisesti värejä tallentanutkaan.


Ja kappas kummaa. Meillä kolataan pihaa taas!
Kuten koko Suomessa taitaa olla lumisadetta, niin myös meillä. Tosin nyt se lumentulo saisi jo riittää..Ompa onni, että mies jaksaa kuljettaa lumen noinkin kauas, muuten meillä olisi valtavat kinokset tässä etupihalla.


3 kommenttia:

 1. Komea taivas, tosiaan! Joku voisi pitää noita kinoksiakin komeina, mutta täytyy sanoa, että tämä kolmas superhypermegalumitalvi alkaa jo ottaa aivoon :) On tämä melkoinen äärimmäisyyksien maa. En kyllä valita helteistä, jos niitä taas ensi kesänä saadaan...

  VastaaPoista
 2. Kahdesta edellisestä lumitalvesta viisastuneena aloin itsekin työnnellä lunta jo alkutalvesta selvästi aiempaa kauemmaksi. Helpottaa kummasti tätä loppurykäystä kun voi viimeiset (toivottavasti!) lumet työnnellä ihan tohon viereen vain.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan jo totuttu siihen että lunta tulee kumminkin, ei voi olla vähälumista talvea täällä. Sitten jos on, niin maailmankirjat on sekaisin.

  Tienpäätytonttina "vaivana" on lisäksi tien auratut lumet, jotka lykätään vaan tuohon meidän tontin eteen.
  Viime talvena piti peruuttaa aika kauas että pääsi omasta pihasta lähtemään, kun lunta oli niin paljon, ettei pyöräkuormaaja enää jaksanut sitä nostaa tarpeeksi korkealle.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!