23. toukokuuta 2012

Avoimet Puutarhat

Hoksasitteko mikä linkki sivujeni sivupalkkiin on ilmestynyt?

Juu-u. Menin sitten ilmoittautumaan valtakunnalliseen Avoimet puutarhat -päivään!

http://www.avoimetpuutarhat.fi/

Minulle tuli sähköpostia jossa kysyttiin haluaisinko osallistua ja hetken mietin ja ystävien rohkaistuna päätin osallistua. Hyvähän se on esitellä niitä uusiakin pihoja muiden "valmiiden" pihojen rinnalla.

19. elokuuta on kyseinen tapahtuma ja siihenhän on vielä onneksi aikaa :)

Osallistutko sinä?


" Muissa maissa saatujen hyvien kokemusten innostamana haastamme suomalaiset kotipuutarhat ja myös muut puutarhakohteet avaamaan porttinsa 19.8.2012 ja ottamaan vastaan puutarhavierailijoita tapahtumapäivän aikana. Portit ovat kesän aikana auki tuhansiin puutarhoihin muissakin pohjoismaissa.


Pihasi tai puutarhasi ei tarvitse olla huippuhieno palkintopiha. Pääasia on, että koet sen itse esittelemisen arvoiseksi ja haluat jakaa kokemuksiasi muiden harrastajien kanssa. Haemme mukaan pieniä ja suuria kotipuutarhoja ja muita puutarhakohteita sekä maaseudulta että kaupungista. Voit olla kasvikeräilijä tai aivan tavallinen pihanomistaja, joka nauttii puutarhan rakentamisesta ja hoitamisesta. Toivomme mukaan myös kauppapuutarhoja ja julkisia puutarhakohteita jotka teemapäivänä avaavat porttinsa vierailijoille. "

2 kommenttia:

  1. Hienoa, mahtava juttu, että osallistut! Toivotaan runsaasti kävijöitä teidän ihanalle pihalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan ainakin työkaverit ja ystävät tulee käymään :D

      Poista

Kiitos viestistäsi!