17. elokuuta 2012

Keinuten sunnuntaihin :)

Onhan ne vaan yhdessä aika valtavan suuri pari.
Maalattiin pojan kanssa yhdessä keinun runko eilen. Poika oli maalauksen jälkeen aivan mustissa viiruissa, mutta niin onnellinen, kun vihdoin sai tarttua sutiin. Sitä on koko kesän kinunnut.
Keinun alle sijoittelin Lappsetin turva-alustoja.
Ja epäilijöille, että pyöreä keinu olisi vaan joku lekottelukeinu. Niin siinä saa näinkin suuret vauhdit. Mutta tosi mukava siinä on selällään maata ja keinua hiljakseenkin. Harvassa keinussa voi makoilla!
Tämäkin keinuvanhus on jo päässyt oikeaan muotoonsa. Huomenna kävästään ostamassa jotain rimaa istuimeksi ja selkänojaksi. Rungon spreijaan valkoiseksi kunhan saan siitä enimmät irtoilevat maalit ja ruosteet pois ja keinun kehikon mustaksi.
Puutarha alkaa olla valmis sunnuntain Avointen Puutarhojen päivään :)
Tosin siivoamista terasseilla riittää. Lasipöytä on taas täynnä jotain siitepölyä :/
Mutta välillä onneksi tarjotaan sirkustemppuja, joten siivoaminenkin sujuu mielekkäästi :)
Paikallisesta (tai oikeestaan vähän suurempilevikkeisestä) lehdestä löytyy minun pieni puhelinhaastattelu sunnuntain päivästä. "Miltä nyt tuntuu päästää ihmisiä omaan puutarhaan?"

2 kommenttia:

  1. Meidän paikkakunnalla ois peräti yks kohde, se oliskin ilmeisesti järven rannalla osoitteesta päätellen. Porissa sit enempikin kohteita, mutta taidan pitäytyä kotikunnassa :) Vilkasta huomista teidän puutarhaan!

    VastaaPoista
  2. Voi kun pääsisinkin käymään, mut olet liian kaukana...
    Ihana puutarha sinulla joka tapauksessa on. Pidän erityisesti noista istutuslaatikoista, mitä olette tehneet.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!