26. syyskuuta 2014

Voi ensilumi sentään

Haluttaisiko ottaa vähän arskaa?Juups. Lumisada alkoi keskiviikkona. Iltapäivällä oli näkymät kuten tuossa yläpuolisissa kuvissa. Toisaalta ihan jees. Illalla kun laittoi nukkumaan, ihmeteltiin että palaako joku ulkovalo vielä kun oli niin valoisaa. Mutta toisaalta taas punatähkät ja syysvuokko ei kerennyt kukkia. Punatähkät on juuri avautumassa ja syysvuokko taas nupulla.

Torstai-aamuna tilanne oli taas tämä.
Otin vain kuvan ja lähdin töihin. Tarkemmin katseltuani, soitin miehelle että kiertää puutarhan ja ravistelee painavan lumen pois. Etupihan pihlajatkin oli aivan kaarella jo.


Ei mies sitten mitään sanonut tästä.Ihana rautatieomenapuu oli haljennut. Yksi oksa oli repeytynyt lähes irti.
Samaten pilvikirsikasta oli yksi oksa kaarella, mutta oksaa olen muutenkin kesän aikaan katsellut, että se pitäisi poistaa, kun oli kilpalatvaksi kasvamassa.


En suostunut vielä rautatieomenapuuta leikkomaan vaan hain jääkiekkovarustekassista erkkaa ja sillä sidoin oksan kiinni. Saas nähärä.


Viime lauantaina vielä näppäilin kuvia ihanista salkoruusuista. Olen aivan rakastunut näihin. Kaikki on erilaisia. Ja vielä itte kasvattamia. Mutta nyt nekin on entisiä.

 
 

Btw. Nyt sataa vettä...

2 kommenttia:

  1. Voi eikä!!!! Toiv. saat pelastettua puun. Sielä onki sitten ollu vissiin enempi lunta ku täälä. Joo tääläki sataa nyt vettä - tuli lumelle lähöt!!Talavirattaat alla - takas kesätassuihin.. Ääh..

    VastaaPoista
  2. No voi harmi! Jospa puu vielä pelastuisi! Meilläkin oli yhden yön verran lunta maassa viikko sitten;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!