5. lokakuuta 2014

Syyssiivousta

Lumihan suli heti pois. Mutta ikävät ruhjeet se sai aikaan muutamaan kasviin. Pojan pyörittelemät lumipallot jäi vähän pidemmäksi aikaa vihreyden keskelle.
Juu-u. Hiiriongelma. Maalasin takaterassin pylväitä ja mikä kumma se tuolla vipeltää ja suoraan terassin alle. Yök. Hiiri. No, pylväät tuli maalattua. Hiirenloukut on vielä virittelemättä. Joka puolella näkyy hiirenjätöksiä, ikävä juttu. Irtokissa kulki yksi ilta puutarhassa, toivotin sen tervetulleeksi..Pylväät on maalattu, samalla maalasin uudestaan sähkörullaakin. Punainen jäi piiloon.
Tänään lisättiin puuttuvia juttuja takaterassin lattiaan, ruuveja ja muutamia kestolautoja. Samalla sudin harmaalla öljyllä lattiaa niistä kohdista joihin lasitus tulee. Ensi kesänä sitten lopputerassi.


Haravoin. Koivuista on lehdet pudonneet. Nyt on taas siistiä.
Mulla ei jotenkin kiinnosta yhtään touhuta syksyllä puutarhassa, ärsyttää kun kesä loppuu. Jätän perennatkin aina paikoilleen talveksi, vain kesäkukat poistin. Paitsi auringonkukat sai jäädä pystyyn, siemenet voi linnut käydä nokkimassa. Ruskaa alkaa näkyä vähäsen puutarhassakin.


2 kommenttia:

  1. Wau, terassista tulee hieno! Kokonaisuuteen sopiva! Meillä oli hiiri päässyt viime talvena ulkovarastoon. Kaikki tavarat olivat jätösten sotkussa, yök! Oli melkoinen siivoaminen.

    VastaaPoista
  2. Meillä on varastossa hiirenmyrkyt valmiina. Loukut pitäisi vielä viritellä pikimiten.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!