29. marraskuuta 2014

Ulkovalot terassilla






Meidän terassilla on nyt sitten valopuu. Viime jouluna näitä jo himoitsin HobbyHallin kuvastosta, mutta hinta kirpaisi niin paljon etten raaskinut. Nyt sitten Citymarketista löysin vastaavan ja hinta oli muistaakseni jotain 40 euron paikka ja sain vielä joulunavaus-sunnuntaina -40%, joten hintaa ei jäänyt juuri lainkaan. Tykkään kyllä itse.


Toinen valonlähde meillä on vanhassa keittiötölkissä, joita keräilen. Kolmas on suuressa joulutähdessä jossa on pieni ledisarja, just sopiva tähteen.



Tänään hoksin että näissä huomiotarroissa lukee osassa LUMON :)


Ja meillä on lunta!

8 kommenttia:

  1. Kaikenlaiset jouluvalot ovat tähän vuodenaikaan niin tervetulleita ja luovat satumaista tunnelmaa. Ihana tuo valopuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun sisäinen harakka heräsi kun näin tuosta kuvan ja pakkohan se oli saada. Aika pling-pling, mutta etupihalla on sitten melko rauhallinen tunnelma.

      Poista
  2. Jouluvaloja täälläkin täytyy ruveta virittelemään, pihalla ja sisällä on siellä täällä tosin ollut jo 'kausivaloja'. Mies kyllä nimittää niitä jouluvaloiksi, olemme eri aaltopituudella tässä asiassa :) Ihana tuo valopuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin se onkin. Mutta ei ehkä ihan joka paikkaan sovi. Minusta nämä on ulkovaloja :) Eli meillä taitaa palaa vielä pitkälle joulun jälkeenkin.

      Poista
  3. Oi ihanaa! Nyt on terassilla valoja. Ootko kerinnyt yhtään istuskelemaan ja nauttimaan uudesta terassista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en ole kyllä! Säiden suhteen vielä tarkenisikin jotenkin, kun on niin lauhaa, mutta näin ennen joulua on kauhea hoppu käsitöiden suhteen, kun teen paljon lahjoja itse.

      Poista
  4. Ihanat valot! Kaunis valopuu! Hyvää adventti-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Oi, kuinka ihanan iso terassi teillä on ja niin kivat valot sinne olet laittanut! Tuo valopuu on ihana :) Minäkin keräilen noita vanhoja lasisia keittiö tölkkejä <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!