17. maaliskuuta 2015

Kevät saavu jo.


Sain tänään kuulla että Heidi Haapalahden kirjoittama juttu minun puutarhastani Viherpihassa oli ollut lukijoiden mielestä suosituin juttu :)
Heidi aloitti Viherpihan bloggarina


Tämä alkuvuosi on meillä aina tosi tympeä, kun kuulee ja näkee että muualla on jo lumet sulaneet aika päiviä ja meillä on vielä metrinen hanki, mikä ei sula sitten millään. Huhtikuuhun saa suosiolla odottaa sulamisen alkamista ja vappuna on jo hyvällä säkällä nurmikko haravoitavissa. Tosi nopeastihan se kevät sitten tulee, kun on tullakseen. Mutta tässä vaiheessa alkaa jo syyhyttä viherpeukaloita..

Niin, äiti, katsos nyt yllä olevaa kuvaa. Meillä ON vielä lunta.

4 kommenttia:

 1. No niinpä! Olet niin asian ytimessä. On tympeää mutta siltikin ihanaa katsoa kun etelässä on jo kevät niin pitkällä. :) Mutta aatteleppa sitä niin että meillä on vielä paras edessä kun muilla se on menny jo ohitte. ;) Mutta kyllä se siltä tuntuu että jälkijunassa tullaan, liianki kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta itsekin etelämpää tänne muuttaneena, ehkä haluaisin että ne sipulikukat kukkisi keväällä eikä juhannuksena :D

   Poista
 2. Käyn eka kertaa blogissasi. Erittäin kauniita kuvia ja kiva blogi muutenkin. Liityin heti seuraajaksi. Itse olen melko tuore bloggaaja, tervetuloa tutustumaan myös minun blogiini.Hyvää kevättä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!