14. heinäkuuta 2016

It's Blooming Time

Bowl of Beauty on kohta kukassa. Vielä on jäljellä neljä nuppua. Joka vuosi vähän enemmän. Ensi vuonna tämä tarvii kunnon tuen, nyt vielä pysyy pystyssä ilman tukea.Sarah Bernhardtit kukkii kovasti. Yksi toisensa jälkeen availee terälehdet. 
Eteläterassilla on niin suotuisat kasvuolosuhteet, että siinä näköjään jaloliljatkin edistyy paljon nopeammin kuin takaterassilla kasvavat.Valamonruusussa on yksi ruusu. Talven jäljiltä kaikki ruusut keräilee voimiaan.


Kesäpikkusydän on kyllä tänä kesänä kasvanut aivan liikaa, saa tuosta kohta alkaa karsia sitä vähemmäksi. Muurikello ja jaloliljat jää aivan sen alle.


Tässä vertailuna eteläterassin (keittiöterassin) jaloliljat.


Palavarakkaus ja valkoinen ukonkello kukkivat.Mehitähti ja alppiasteri kukkivat.Koreahohdekukka ja ritarinkannus kukkivat.


Ukkoskuuro sai pionit vähän nuokuttamaan päätään, joten katkaisin muutaman maljakkoon.


Mukavaa loppuviikkoa :)

5 kommenttia:

 1. Kauniisti kukkivat liljat ja pionit.

  VastaaPoista
 2. Mahtava lilja-pioni -kukkapenkki! Hyvää viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Upeaa kukka loistoa.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Olipa ihania kuvia ja taivaallisen rehevää, tykkään kovasti. Mutta mikä kasvi on tuossa palavan rakkauden keskellä jossa ei ole vielä kukkia, samanlainen nousee omalle pihalle punahattujen viereen, onneksi en poistanut rikkaruohona, en vaan muista istuttaneeni mitään. Minkäniminen kasvi on nousemassa, osaatko sanoa? Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kasvi on punalatva. Kukkii vasta myöhemmin syyskesällä ainakin meillä.

   Poista

Kiitos viestistäsi!