8. elokuuta 2016

Avoin puutarha 7.8.2016

Sunnuntaista selvitty :)
Olipas vain mukava päivä taas. Avoimessa puutarhassa kävi noin 100 vierasta. Vieraskirjaa mulla ei ollut enkä tarkkaan laskenut, joten arvioin vieraita olleen. Taukoja ei ollut. Kerran kävin puoli lasillista juomassa. Onhan päivä tosi raskas varsinkin yksin esitellä puutarhaa, eikä ikävä kyllä kaikkien kanssa ehtinyt millään juttelemaan. Mutta monia mukavia jutteluita oli ja kiva oli tavata ihmisiä jotka seuraa blogiakin. Tosi hyvää ja mieltä lämmittävää palautetta sain puutarhasta ja erityisesti miespuolisilta kävijöiltä tuli runsaasti hyvää palautetta.


Tällä kertaa olin laittanut selkeän kiertosuunnan, koska edellisillä kerroilla kun porukkaa oli paljon, eivät kaikki hoksanneet kulkea sivupihan kautta vaan pyörsivät takapihalta suoraan pois.Muutamaan lappuseen olin kerännyt valokuvia vuosien varrelta. Vuosi 2011 oli se varsinainen ensimmäinen puutarhan vuosi. Vuonna 2010 saatiin nurmikko ja etupihalle kiveys.
Auringonkukatkin hienosti aukenivat kaikki. Dahliat ja freesiat vain odottelee.
Mutta kiitos kaikille blogin lukijoille jotka vierailitte puutarhassa. 
Nyt tuleekin varmaan parin kesän tauko avoimiin puutarhoihin.

6 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa puutarhan historiaa esille! Varmasti melkoinen päivä, nyt ansaittu lepo��

  VastaaPoista
 2. Varmasti mukava, mutta rankka päivä.

  VastaaPoista
 3. Äh, jouduin valitsemaan ajan puitteissa viisi puutarhaa ja en ehtinyt valitettavasti sinun puutarhassasi piipahtaa, olen pahoillani, mutta ehkä ensi vuonna tapaamme. :) Samalle päivälle on pakko sovittaa monta asiaa, shoppailua mm., niin on vain kertakaikkisen mahdoton saada sopimaan kaikkea yhdelle päivälle, kun on kaukaa.. Siellä on varmasti ollut kaunista ja kiva päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari-kolme vuottakin saattaa vierähtää että puutarha on taas avoinna :)

   Poista
 4. Mukava kuulla, että päivä onnistui. Kyllä siinä saa puhua suu kuivana, kun vieraita käy paljon. Hyvä idea laittaa pihan muutoksista kuvia esille.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin päivä oli oikein onnistunut. Tärkeintä oli että ei satanut. Oli lähes aurinkoista. Vieraskirjassa oli 190 nimeä. - Väkeä oli sopivasti.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!