9. elokuuta 2018

Keittiöterassi

Tänä kesänä ollaan uusittu etupihan pergola ja nyt uusittiin keittiöterassin ilmettä. 
Alla vanha kuva, jossa näkyy miltä keittiöterassi näytti.
Valkoiset aidan palaset saimme ilmaiseksi aikoinaan rivitalotyömaalta. Ne ovat huoneistojen välisermejä, joista toisen laitoimme terassille ja toinen oli pergola-aidanteen jatkeena. Tonttimme ohitse kulkee satunnaisia kulkijoita joten pientä näkösuojaa halusimme terassille.


Sattumalta pongasin alkukesästä paikallisella FB-roskalavalla nämä mustat rimat, jotka toiset poistivat terassikaiteistaan. Näillä olemme uusineet jo etupihan pergolan ja nyt aloimme uusia keittiöterassia. Halusin terassille vähän raameja, kun se näyttää ikään kuin taivaasta pudonneelta.


Rimoja laitettiin sitten päätyaidanteeksi. Kulkuaukko jätettiin entiselle paikalleen.
Olisin kulkuaukosta halunnut pyöreän, mutta terassin syvyys ei oikein antanut tähän mahdollisuutta, joten tehtiin soikean mallinen kulkuaukko. Mustia rimoja mietin pitkään että maalaanko ne ja ne lopulta maalattiin valkoiseksi. Vielä pitäisi maalata toiseen kertaan.Keittiöterassin pitkälle sivulle tehtiin samaan tyyliin pergolaa, kuten etupihallakin. Oikein yksinkertaisesti vain pylväät pystyyn ja ylös rimat yhdistämään pylväät toisiinsa.
Aurinkovarjon hankimme Jyskistä hurjaan 10 euron hintaan. 
Vähän se pitää jopa sadetta, mutta antaa hieman armoa paahtavalta auringolta.Tässä kuva vielä miltä terassi näytti viime kesänä.1 kommentti:

  1. I love your backyard and how you put the wall with the doorway entrance on the back patio. Thanks for the share, have a fantastic rest of your week. Keep up the posts. Great photos!

    World of Animals

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!