29. heinäkuuta 2016

Puutarhavierailulla

Vielä muutama kuva reissusta ennen oman puutarhan kuvia. 

Veljen vaimo on loihtinut heidän suurelle tontille tosi kivan puutarhan. 
Nyt se näyttää kivalta, kun puut ovat kasvaneet isoiksi. Keskelle peltoja kun rakentaa niin kestää hetken ennenkuin pihamaasta saa sellaisen mukavan oloisen. Ihan kaikkia nurkkia en kuvannut. Heillä on myös aivan ihana pihasauna, jonka yhteyteen on myöhemmin rakennettu ulkokeittiö ruokailutiloineen. Lisäksi saunan yhteydessä on tietty palju sekä paljun terassi. Käly on tosi mukavan näköiseksi sisustanut myös nämä tilat.Hänen kuunliljojaan minä kyllä kadehdin. Ne on niin isoja ja erityisesti nämä valkokukkaiset on ihania. Ensimmäiset kuunliljani olen saanut täältä ja ne on kyllä jo useasti jaettu.
Lavankauluksista oli muokattu vähän erikoisempia istutuslaatikoita.


Omassa puutarhassa taas Bowl of Beauty kukkii. Onneksi ehdin näkemään :)


Liljat oli jo alkaneet mennä yli osa, mutta kyllä näistäkin vielä ehdin nauttimaan. Takapihalla, ilta-auringossa kun samat liljat kukkii vähän myöhemmin. Sarah Bernhardt on kyllä jo kukkimisensa lopettamassa.Rantakukat ja nauhukset kukkii. Samaten muurikello ja alppitähti kukkii. Kitkemistä riittää ennen Avoimien puutarhojen päivää.


Huomenna sitten miten meidän takapihan kiveys sujuu :)

7 kommenttia:

 1. Hei onpa todella komeat hostat ja hienosti synkkaa rantakukka ja nuhus väriyhdistelmä. ~ Katja

  VastaaPoista
 2. Kaunis puutarha. Kaunista kukintaa ja kiviä käytetty taidokkaasti. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Onpa rehevää ja kaunista, kyllä kelpaa avoimien ovien päivänä näyttää! Heinäseipäitä voi käyttää monella tavalla ja hyvä vinkki tuo, kasvatuslaatikot voivat olla monen muotoisia!

  VastaaPoista
 4. Siskollasi on kaunis puutarha, eikä omasi jää yhtään siitä jälkeen.
  Upeat kuvat Budapestistä ja Wienistä edellisessä postauksessasi. Kummassakin olen käynyt ja voisin lähteä uudelleenkiin, sillä reissuista on jo aikaa.
  Blogissani on sinulle haaste, käy nappaamassa ehtiessäsi: https://rikkaruohoelamaa.blogspot.fi/2016/07/tunnustus-ja-haaste-pitkasta-aikaa_31.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :)
   Reissu oli kyllä upea kaikin puolin.

   Poista

Kiitos viestistäsi!